Wilson Kipsang - Maraton Tokyo - Sub2

adidas și Wilson Kipsang au câștigat Maratonul de la Tokyo cu cel mai recent model de pantofi adizero Sub2. Kenyanul nu a stabilit un nou record mondial, dar a stabilit un nou record pentru cursa din Japonia cu timpul de 2h:03,58.

Pantofii adizero Sub2 reprezintă inovația adidas de ultimă oră, creați să revoluționeze performanța și să le permită atleților să termine cursa în mai puțin de două ore.

Pentru dezvoltarea pantofului ce le permite atleţilor să termine cursa în mai puţin de două ore, adidas Innovation Technologies a testat performanţa unei game variate de materiale la temperaturi diferite şi pe suprafeţe diverse.

Cele mai bune prototipuri au fost apoi supuse unor teste riguroase şi unui proces de perfecționare realizat în colaborare cu atleţii de elită, inclusiv cu Wilson Kipsang.

Maratonistul kenyan deţine în momentul de faţă singura pereche de pantofi adizero Sub2 într-o nuanţă exclusivă de albastru electric, inspirată din culoarea liniei de start și de final a maratonului din Tokyo.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

seventeen + thirteen =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.