Wilson Kipsang

adidas Running a lansat ediția limitată a pantofilor adidas adizero Sub2, cu care kenyanul Wilson Kipsang va alerga duminică la Maratonul de la Berlin încercând să doboare recordul mondial.

Cu o puternică istorie a maratoanelor de succes, incluzând doborârea a 4 recorduri mondiale, adizero, modelul pentru viteză al adidas, este acum mai rapid.

După anii de inovare, cercetare, dezvoltare și testare împreună cu alergătorii, prin folosirea avansatei tehnologii Light BOOST pantofii sunt mai ușori, deci mai rapizi. Scopul adidas este de a face cei mai rapizi pantofi de alergare pentru distanțe lungi, prin îmbunătățirea performanțelor în timpul celor peste celor 20.000 de pași parcurși în cadrul unui maraton.

  1. Studiile independente din domeniul sportiv au arătat că tehnologia BOOST poate îmbunătăţi eficiența cursei cu 1%.
  2. Prin reducerea greutății totale cu 100 grame crește eficiența cursei cu încă 1%.
  3. Cauciucul Continental asigură aderenţa sporită și ajută atleții să evite alunecările.

adidas adizero Sub2

Silueta de elită adizero este un factor esențial în ambițiosul program Sub2 al adidas. Fondat pe ideea că un maraton Sub2 poate fi realizat în condițiile reale de cursă, fiecare inovație în materie de produse și competiție este o oportunitate de a fi mai aproape de a doborî limita sub2.

Pantoful, acum disponibil pe negru, cu talpa în întregime din Light BOOST combină tehnologia de vârf a industriei cu cea mai ușoară spumă BOOST de la adidas. Inspirată de lejeritatea norilor, tehnologia BOOST ia noi forme prin modelul alb și argintiu ce seamănă cu marmura.

Un singur strat superior de țesătură ultra-ușoară proiectat din plasă cu greutate redusă, cu întărituri interne și tehnologia avansată Microfit oferă alergătorilor suport, confort și susținere. Stratul exterior al tălpii, Continental Microweb (o versiune avansată a stratului Stretchweb) maximizează aderența și reduce alunecarea.

”adidas adizero Sub2 mi-a transformat forma în care sunt în ziua cursei. Structura sa ușoară, receptivă, combinată cu aderența incredibilă și BOOST Light, mă ajută să alerg la o eficiență maximă, astfel încât am mai multă energie și putere să prind viteză în timpul cursei, chiar și în etapele finale ale acesteia. Pentru mine înseamnă foarte mult să concurez în aceşti pantofi, sunt cei mai buni în care am alergat vreodată.” – Wilson Kipsang

adidas adizero Sub2 este un model de pantofi în ediție limitată, disponibil doar pentru cei mai rapizi alergători ai lumii, inclusiv sportivii kenyeni Wilson Kipsang, Patrick Makau și Felix Kandie, care vor concura în acești pantofi duminică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

10 + two =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.