wetsleeve

Unora nu le place să care în mâna bidonul de apă atunci când aleargă. Alţii nu vor să-l pună nici la curea, pentru că îi încurcă şi dezechilibrează. Pentru toţi aceştia, dar şi pentru cei care vor să stea hidrataţi în timpul activităţilor sportive, s-a născut Wetsleeve.

Aflat încă în faza de strângere de fonduri pe platforma Kickstarter, unde a strâns deja aproape 100.000 de dolari, acest proiect este un accesoriu util alergătorilor şi constă într-o mânecă ce se mulează pe antebraţ.

În interiorul ei există o pungă de 350 ml prevăzută cu un dop de curgere prin care sportivii pot bea chiar în timpul activităţii. Deşi nu este recomandat, lichidul ar putea fi chiar şi bere rece, dată fiind termoizolaţia inclusă în interiorul lui Wetsleeve.

Totodată, dispozitivul prevede şi două mici compartimente pentru card sau chei, aşa că buzunarele sorţului mai scăpa şi ele de povară.

Pentru cei care decid să poarte două mâneci Wetsleeve, cantitatea de lichid transportabil ajunge la 750 ml, suficient pentru orice alergător recreaţional. Desigur, rezervoarele pot fi reîncărcate oricând la puncte de hidratare de pe traseu, fi ele benzinării în oraş sau izvoare din vârful muntelui.

Noi aşteptam cu nerăbdare primele exemplare ieşite pe poarta fabricii şi până atunci ne punem berea izotonicul la rece.

Citește ultimele ȘTIRI și în numărul 6 al revistei RUNNING MAG, disponibil în rețeaua de magazine Inmedio, la centrele de presă din Aeroportul Henri Coandă și online pe Books Express.

Abonamentele se pot face prin intermediul partenerului nostru Manpres Distribution.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

two × 1 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.