Kuaiwear

De câte ori nu ai spus, sau ai auzit pe cineva care să exclame „băi ce tari sunt chinezii ăștia!”. Ei bine, este cazul să o facem din nou pentru că firma de care nu am auzit niciodată – Kuaiwear, originară din Shenzen, China, a lansat un sistem biometric pentru atleți. Pardon, exprimarea corectă este: un sistem biometric suficient de mic încât să îl porți ca o cască, în ureche. Da.

Kuaiwear integrează un monitor al ritmului cardiac și un accelerometru și îți va dicta instrucțiuni legate de antrenament cu ajutorul unor voci de Campioni Olimpici. Da, știm, „câți bani au chinezii ăștia”.

Problema cea mai mare a sistemelor inteligente pentru alergători este legată de acuratețea citirii informațiilor, dar Kuaiwear folosește sisteme biometrice avansate ce au fost validate clinic unde altundeva decât în… America, la Universitatea Duke.

CITEȘTE ȘI: Cum am slăbit 24 de kilograme alergând! Și nu numai!

Kuai consideră că devine enervant să cari cu tine în timpul alergărilor un sistem de monitorizare cardiacă, unul pentru talpă, un ceas sport, un device pentru muzică și un antrenor virtual astfel că toate aceste funcții sunt acum oferite de ei într-un singur produs. Căștile Kuai rezistă la apă și se conectează ușor la smartphone prin Bluetooth sau ANT+.

Dacă nu ne crezi pe noi pe cuvânt, iată și un filmuleț de prezentare realizat de cei de la Kuai.

Planurile de antrenament cu live coaching pot fi descărcate în căști înainte de alergare și diferă în funcție de tipul alergării, de nivelul tău de fitness sau de obiectivele tale. Noul gadget costă 149 de dolari și se poate comanda de pe www.kuaiwear.com. Livrările vor începe încă de la sfârșitul lunii ianuarie.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește alte articole din categoria GADGET:
Trendul anului: Intel dezvoltă Smart Athletics
Căști pentru alergare de la adidas și Monster
Under Armour și HTC lansează UA HealthBox
Tehnologie din viitor: Precision-SSS îți va schimba viața sportivă complet

Chic & fit în același timp? Da, cu Polar Loop Crystal!
Back to the future cu Skulpt Chisel
Sport Pace, cel mai accesibil model de căști sport Jabra

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

3 × 1 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.