THE COLOR RUN

După ce ai început să alergi, următorul pas va fi, evident, să te înscrii la o competiție. Este în natura umană să ne dorim să ne întrecem, cu noi, cu alții, în încercarea de a ne demonstra că suntem mai buni. Că am făcut progrese.

Îți recomandăm ca prima ta competiție să fie una necronometrată, iar THE COLOR RUN este perfectă pentru asta. Iar prima ediție din 2016 este programată chiar în acest weekend, la București.

Ai fost la doctor. Ți-ai cumpărat echipament. Ai început să alergi. Ți-ai făcut noi prieteni. Ei, bine, cu siguranță va urma și momentul în care vei dori să participi la o competiție. Fie că suntem la serviciu, fie că jucăm o miuță cu prietenii sau un monopoly, ne place să câștigăm. Ceva.

Nu contează neapărat dimensiunea „marelui premiu”. Doar din spirit de competitivitate. Și, mai mult ca sigur, acest spirit te va lovi și pe tine pe măsură ce începi să-ți cronometrezi alergările. Va veni acel moment în care vei vrea să vezi cum stai în raport cu alți pasionați de alergare amatori.

Vacanța Tropicolor

Pentru început, îți recomandăm o cursă necronometrată de 5 km, iar The Color Run este perfectă pentru orice alergător amator care vrea să-și îmbine pasiunea cu distracția. The COLOR RUN este cea mai mare cursă de alergare din România, un eveniment sportiv, dar și de entertainment, în același timp.

Nu există limită de vârstă și nici limită de timp. Pentru tine are însă câteva avantaje importante. Fără presiunea unui timp, poți vedea totuși care este poziția ta în raport cu ceilalți, pentru că, te asigur, sunt mulți care vor da totul pe cei 5 kilometri.

Nu ai cum să fii dezamăgit de rezultat, ceea ce te va motiva să participi și la următoarele competiții, iar factorul FUN este uriaș.

Totul a pornit în 2014, cu patru evenimente în trei orașe și 10.000 de participanți. Febra The Color Run s-a extins rapid, iar în 2015 a fost o creștere de participare cu 70%.

În 2016, ai patru orașe unde te poți înscrie la The Color Run: București, Cluj-Napoca, Timișoara și Constanța (Mamaia) și șase curse, pentru că la București și Cluj-Napoca vor fi câte două.

Anul acesta, Kick Off Events, organizatorul competiției, vine cu conceptul internațional Tropicolor – The Color Run World Tour. Practic, vei alerga tot 5 kilometri, dar te vei simți ca într-o vacanță în Hawaii.

Vor fi tot cinci stații de culoare la fiecare kilometru, dar se adaugă atmosfera de pe plajele din Hawaii. Totul va fi în ton cu tema evenimentului și nu vor lipsi celebrele ghirlande, beach-baruri, zone cu umbrele, șezlonguri și nisip, muzică de plajă, iar fiecare start va fi marcat de un zgomot de val. Atmosfera de party va fi asigurată, ca de obicei, de DJ-ii de la Kiss FM, așa că sigur te vei distra.

Citește și: adidas Running lansează PureBOOST RBL

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 − two =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.