Compania americană producătoare de îmbrăcăminte, încălțăminte de sport dar și echipament pentru sportivi Under Armour a intrat pe piața din țara noastră în această săptămână odată cu deschiderea primului magazin, în Băneasa Shopping City. 

Under Armour, unul dintre jucătorii importanți din zona de produse de sport pe plan mondial a intrat în sfârșit și pe piața din România. Primul magazin a fost deschis în Băneasa Shopping City, produsele companiei din Statele Unite fiind aduse distribuitorul regional Kvantum Sport.

Primul magazin Under Armour de la noi oferă o gamă largă de produse de sport pentru profesioniști și amatori

La deschiderea festivă a magazinului au participat mai mulți sportivi români de renume: Campioana olimpică la scrimă Ana Maria Brânză, Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare de handbal a lumii în acest moment și Cătălin Moroșanu, în dublă calitate de om din sport și din lumea mondenă. În plus, alte vedete și-au făcut apariția, o altă personalitate din sport care a onorat invitația UA fiind fosta gimnastă Sandra Izbașa.

„Suntem foarte încântați să aducem brandul Under Armour pe piața din România și  să oferim, atleților de performanță și celor amatori, echipament sportiv care înglobează cele mai noi materiale și tehnologii,“ a declarat Ionuț Ionescu, Marketing Manager, Kvantum Sport, distribuitorul UA în regiune

Magazinul aflat în centrul comercial din nordul capitalei se întinde pe o suprafață de 277 mp. Poți găsi acolo articole de sport și încălțăminte pentru femei, bărbați și tineri – Kvantum Sport sperând ca locația să devină un hit printre iubitorii de sport de la noi din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 − 11 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.