S-Karp UrbanTrail Sinaia

Pe 9 aprilie 2016 trebuie să alergi la S-KARP UrbanTrail Sinaia! Este evenimentul de alergare din România care și-a propus să inoveze conceptul de „competivitate” introducând două noi idei pe scena alergării din România: UrbanTrail & Knockout!

Competiția este organizată de Asociația Sport La Orice Vârsta, iar brandul românesc S-KARP a acceptat imediat provocarea fiind sponsor titular. Dacă vrei să descoperi provocările alergării în mediul urban și să descoperi cele mai importante obiective turistice din Sinaia, atunci salvează-ți în agendă data de 9 aprilie. De fapt, intră direct pe site-ul competiției pentru a te înscrie.

CITEȘTE ȘI: Antrenament de alergare pentru Sebastian Vettel

„Motorul” acestui concurs este Radu Jitaru, omul care se identifică cu brandul S-KARP, acesta venind cu ideea organizării unui concurs la Sinaia, orașul său natal și punctul de plecare pentru denumirea S-KARP. Conceptul acestui concurs este o idee mai veche a lui Radu Milea și care a fost imediat îmbrățișată atât de Radu Jitaru cât și de Lucian Al Marii care nu au stat pe ganduri și au decis să se implice pentru a o pune în aplicare. Din 2016, România intră pe harta țărilor care organizează competiții de UrbanTrail, dar în același timp, realizează o îmbinare unică între alergatul urban și sistemul competițional de tip Knockout.

S-Karp UrbanTrail Sinaia 2016

Evenimentul are sloganul “Alearga sau ești KNOCKOUT!” și dacă nu ești decis să participi în competiție, atunci sigur prietenii tăi au nevoie de susținere la S-KARP UrbanTrail Sinaia, cel mai nou eveniment al Asociației Sport La Orice Vârstă.

Toată ziua de 9 aprilie 2016 va fi o sărbătoare a alergării în Sinaia, urmând ca alergătorii și susținătorii acestora să se bucure de frumusețile orașului, în alergare, pe trasee închise traficului rutier.

Concursul se desfășoară pe un traseu gândit să reprezinte o provocare pentru toți participanții, dar și un mod diferit de a vizita și de a cunoaște orașul Sinaia și obiectivele sale turistice.

CITEȘTE ȘI: Andre De Grasse a semnat un contract record cu Puma

Cursa de UrbanTrail (10km) reprezintă etapa de calificare pentru fazele superioare, concurs accesibil tuturor alergătorilor indiferent de nivelul de pregătire, urmând a se alerga pe asfalt, poteci, piatra cubică, trepte, dar și pe pista de bob a orașului, premieră pentru un concurs din Europa!

Cei mai buni alergători vor merge mai departe în sferturile de finală, semifinală și finală, urmând a alerga pe trasee mai scurte, dinamice, dar care vor păstra aceleași elemente de UrbanTrail.

Finala, cu un traseu surpriză, se va desfășura după-amiaza, în mare viteză, pentru a scoate din sportivii calificați chiar și ultima fărâmă de energie, pentru a putea încorona la final pe campionul absolut!

Zona de start/sosire va fi amenajată pe Bulevarul Carol I, care va fi închis traficului rutier, între sensul giratoriu cu Strada Aosta și Parcul Dimitrie Ghica.

Ambasadorii S-KARP UrbanTrail Sinaia 2016 sunt Gheorghiță Vitalie și Tomy Coconea, doi sportivi cu performanțe deosebite, campioni desăvărșiți și oameni de calitate, sportivi care reprezintă brandul românesc S-KARP în competiții naționale și internaționale.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește și alte articole din categoria COMPETIȚII:
Un alt fel de duatlon: Red Bull Oslea Hiride 2016
Unde alergăm: Wings for Life World Run 2016
Unde alergăm: Bucharest Half Marathon 2016
Unde alergăm: „Pe Argeș în jos” – Pitești
Provocare epică! Triatlon urban cu doi medaliați olimpici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen − seven =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.