Baneasa Trail Run

Băneasa Trail Run se va desfășura pe 13 decembrie și este un eveniment de final de an al alergătorilor, dar și o motivație de a te menține în formă și în sezonul rece.

Traseele urmează potecile din pădurea Băneasa și pădurea Tunari. Suprafața de alergare este în proporție de 85% pământ și poate prezenta denivelări, rădăcini de copac sau poate fi acoperită cu pat de frunze uscate sau zăpadă. În funcție de precipitații și temperaturi, anumite porțiuni pot fi acoperite cu gheața sau noroi.

Băneasa Trail Run are două probe de alergare competitive: cros – 10,50 km și semimaraton – 21 km. La ambele probe pot participa alergătorii amatori sau profesioniști ce au împlinit vârsta de 18 ani.

Startul cursei are loc în fața restaurantului Casa Albă de pe Str. Aleea Privighetorilor nr. 31-35.

Evenimentul se încheie cu un party în restaurantul Casa Alba, unde se pot povesti alergările de peste an și obiectivele pentru anul ce vine. Tot acolo va avea loc și festivitatea de premiere. Toate acestea sunt incluse în taxa de participare. Înscrierile se fac pe site-ul competiției pentru cursa de 10,50 km și cea de semimaraton 21 km.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 + 12 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.