Nimeni nu credea vreodată că Porsche va lansa un SUV. Și a venit Cayenne. Așa și cu elvețienii de la TAG Heuer. Cine s-ar fi gândit că vor lansa pe piață un ceas inteligent?

Dacă vrei să ai un ceas inteligent TAG Heuer din titan, care arată fix ca un model Carrera clasic, un ceas lansat în 1963, trebuie să scoți din buzunar cam 1.500 de dolari. Atât costă TAG Heuer Connected.

Dacă până acum un TAG Heuer se asorta perfect la o mașină clasică, acum poți să porți și varianta inteligentă și la “costumul” tău de alergare. Garantăm că de la o distanță de câțiva metri nimeni nu o să-și dea seama că nu ai un TAG Heuer clasic, dar probabil că dacă o să-ți cumperi un TAG Heuer Connected sigur nu vrei să ascunzi asta.

TAG Heuer Connected

Dezvoltat în colaborare cu Google și Intel, ceasul inteligent lansat de TAG Heuer folosește sistemul de operare Android, dar poate fi conectat cu orice tip de smartphone prin bluetooth. Se poate conecta și prin Wi-Fi și mai ai și 4GB pentru aplicații și alte fișiere media. Nu ai însă GPS și nici senzor care să-ți măsoare pulsul, ceea ce nu te ajută prea mult la alergare, dar poți să te folosești de aplicațiile speciale de alergare pe care le ai deja în telefon.

Bateria, în schimb, are o durată de funcționare de 30 de ore. Pentru cei 1.500 de dolari primești un ceas inteligent de lux cu aplicații speciale de cronometrare. Asta ca să nu uiți că TAG Heuer este totuși cronometrorul oficial al unor maratoane celebre din întreaga lume.

Partea cea mai bună la noul ceas este că după doi ani, când expiră garanția sau când te-ai convins că te descurcai mai bine cu un Garmin la alergare, poți să primești un TAG Heuer clasic la schimb. Dar doar dacă mai scoți de pe card alți 1.500 de dolari. Schimbul este unul corect și te vei alege, în sfârșit, cu un ceas elvețian care-și merită banii.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.