Uleiul de cocos

Uleiul de cocos este unul dintre alimentele considerate drept „superfood”, și pe bună dreptate, acesta conținând o combinație unică de acizi grași cu efecte excepționale asupra sănătății.

Pierderea în greutate, intensificarea funcțiilor creierului, creșterea imunității sunt doar câteva dintre efectele consumului untului de cocos.

„Poți să-i spui și soluția DuraCell. Este excelent pentru gătit, mâncat și masat!” – Jan Frodeno (triatlonist, campion olimpic, campion mondial Ironman)

Iată cele mai importante beneficii ale untului de cocos:

Conține acizi grași cu efecte terapeutice asupra unor tulburări cerebrale precum epilepsia.

Consumat în mod constant, are un impact pozitiv asupra incidenței bolilor cardiace.

Ajută la arderea accelerată a grăsimilor.

Contribuie la reducerea apetitului.

Contribuie la scăderea în greutate.

Acizii săi grași distrug agenți patogeni dăunători, prevenind astfel anumite infecții.

Contribuie la reducerea nivelului de colesterol din sânge și reduce astfel riscul bolilor cardiace.

Contribuie la reglarea digestiei și a metabolismului.

Contribuie la întărirea sistemului osos.

Are un impact pozitiv asupra sănătății și aspectului pielii și părului

Foto: Shutterstock

Citește și: Alimente care ne dau energie pentru alergare

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eleven − 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.