adidas Runbase

adidas Runbase este un centru de alergare creat de adidas la Berlin, ce oferă pasionaților de alergare un loc de întâlnire și antrenament.

adidas Runbase se întinde pe o suprafață de 2.000 mp și include spații de antrenament, în interior și în aer liber, Lab Kitchen, un bistro cu mâncare sănătoasă, cu bucătărie proprie, un magazin adidas Running și o zonă cu vestiare și dușuri. La acestea, se mai adaugă și traseul special de alergare din jurul adidas Runbase.

Lab Kitchen este locul unde poți să iei o gustare sănătoasă. Micul dejun costă între 5,50 și 7.50 Euro și poți alege între un toast cu avocado, o gustare cu proteine care conține chia, fructe de sezon, fulgi de cocos, nuci, goji și tot felul de semințe, sau clasicele ouă cu legume.

Evident, toate fără gluten. Prânzul începe de la 9 euro și diferă în funcție de sezon, dar este un mix de carbohidrați, proteine și grăsimi sănătoase.

Băuturile casei, pentru 4,50 euro, sunt Matcha Latte și Active Chai.

Prețul pentru o zi la adidas Runbase Berlin este de 7,50 euro, dar poți opta pentru diverse forme de abonament în funcție de numărul de ore și clase pe care vrei să le practici.

Pe lângă accesul la facilitățile centrului, membrii beneficiază de asistență medicală, dar și de consiliere în ceea ce privește antrenamentele și nutriția.

Magazinul adidas Running îți oferă și posibilitatea de a testa gratuit noi produse, alături de oferte și sfaturi personalizate în privința echipamentului.

adidas Runbase Berlin este și un loc de întâlnire al comunității alergătorilor din toată lumea, aici organizându-se săptămânal diferite sesiuni de antrenament colectiv.

adidas Runbase Berlin este deschis de luni până duminică între orele 7 și 21, bistroul funcționând doar între 8 și 16 (ora locală).

Dacă mergi la Berlin, notează-ți adresa aceasta: Schleusenufer 4, 10997, Berlin-Kreuzberg.

Vrei să nu ratezi nici un număr RUNNING MAG / FITNESS MAG în 2020? Abonează-te!

 Abonează-te la RUNNING MAG / FITNESS MAG Print Edition 

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

3 × 3 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.