adidas Runbase

adidas Runbase este un centru de alergare creat de adidas la Berlin, ce oferă pasionaților de alergare un loc de întâlnire și antrenament.

adidas Runbase se întinde pe o suprafață de 2.000 mp și include spații de antrenament, în interior și în aer liber, Lab Kitchen, un bistro cu mâncare sănătoasă, cu bucătărie proprie, un magazin adidas Running și o zonă cu vestiare și dușuri. La acestea, se mai adaugă și traseul special de alergare din jurul adidas Runbase.

Lab Kitchen este locul unde poți să iei o gustare sănătoasă. Micul dejun costă între 5,50 și 7.50 Euro și poți alege între un toast cu avocado, o gustare cu proteine care conține chia, fructe de sezon, fulgi de cocos, nuci, goji și tot felul de semințe, sau clasicele ouă cu legume. Evident, toate fără gluten. Prânzul costă 9 euro și diferă în funcție de sezon, dar este un mix de carbohidrați, proteine și grăsimi sănătoase.

Băuturile casei, pentru 4,50 euro, sunt Matcha Latte și Active Chai.

Prețul pentru o zi la adidas Runbase Berlin este de 7,50 euro, (6 euro pentru cinci sesiuni sau 5 euro pentru 10), dar poți opta pentru statutul de membru Gold și ai acces nelimitat pentru o lună la prețul de 59 euro, plus o reducere la toate produsele din Lab Kitchen între 8 și 30%.

[VIDEO] Ne apropiem de JO de la Rio. Și apar spoturile care ne fac să ne ridicăm de pe canapea!

Pe lângă accesul la facilitățile centrului, membrii beneficiază de asistență medicală, dar și de consiliere în ceea ce privește antrenamentele și nutriția. Magazinul adidas Running îți oferă și posibilitatea de a testa gratuit noi produse, alături de oferte și sfaturi personalizate în privința echipamentului.

adidas Runbase Berlin este și un loc de întâlnire al comunității alergătorilor din toată lumea, aici organizându-se săptămânal diferite sesiuni de antrenament colectiv.

adidas Runbase Berlin este deschis de luni până duminică între orele 7 și 22, bistroul funcționând doar între 8 și 16.

Dacă mergi la Berlin, notează-ți adresa aceasta: Schleusenufer 4, 10997, Berlin-Kreuzberg.

Și fiindcă tot am deschis discuția despre trasee de alergare, în numărul 2 al revistei RUNNING MAG, care începând din 5 mai va fi disponibil în rețeaua de magazine Inmedio, în magazinul Sport Guru (București), online pe Books Express, dar și în alte locații atent selecționate, poți participa la un concurs special dacă ne trimiți traseul tău de alergare preferat!

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește și articole din categoria PR & MARKETING:
[VIDEO] Nissan și Richard Whitehead te dau jos de pe canapea
[VIDEO] Strania poveste a noului spot Reebok
Visa mizează pe bătăile inimii unui atlet în spotul pentru Olimpiada de la Rio. Fabulos!

Ești suficient de rapid pentru a câștiga o pereche de Reebok?
Primul adidas „The X” a fost inaugurat la Londra
Transpirație sau like-uri pe Facebook? ASICS te provoacă să vrei mai mult!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.