Raiffeisen Bank Maraton București

Toți alergătorii care participă la probele evenimentului sportiv Raiffeisen Bank Maraton București, din 2-4 octombrie, sunt așteptați la cortul UNIQA Asigurări pentru a-și testa gratuit sănătatea.

Testele medicale sunt efectuate de voluntarii de la Asociația Împreună pentru Sănătatea Rurală / SSMB și de la Clinica Anima și constau în:

  • calcularea masei musculare, a procentelor de grăsime și apă din corp, a vârstei metabolice, a indicatorului de masă minerală osoasă etc. cu ajutorul analizorului de greutate TANITA, cântar profesional de tehnologie japoneză, importat de firma Amelite Trading
  • măsurarea nivelului de antioxidanți la nivel celular (primele 100 de persoane au gratuitate, următoarele pot face testul pentru 25 lei)
  • măsurarea tensiunii arteriale
  • măsurarea pulsului
  • EKG
  • măsurarea concentrației de oxigen din sânge (pulsoximetrie)
  • spirometrie
  • măsurarea glicemiei (sâmbătă și duminică de la 8.00 la 10.00 – de preferat pe nemâncate)

Duminică dimineața, de la 8.00 la 9.30, specialiștii de la Active Life Therapy aflați la cort pot aplica sportivilor benzi medicale pentru relaxarea mușchilor suprasolicitați sau pentru a reduce durerea și inflamațiile. În plus, în perioada 2-4 octombrie, alergătorii pot beneficia și de scurte sesiuni de masaj. Cortul UNIQA Asigurări te așteaptă vineri în intervalul 13.00-20.00, sâmbătă de la 07.00 la 20.00 și duminică de la 08.00 la 16.00.

Dorința UNIQA Asigurări pentru ediția 2015 a Maratonului București este creșterea numărului de suporteri, crearea din acest eveniment a unui motiv de bucurie, a unui pretext pentru bucureșteni să iasă pe străzi și să îi încurajeze pe alergători. “Gândește-te că maratonul nu este despre circulație blocată sau despre cine ajunge primul, ci despre o mulțime de oameni care se bucură – unii aleargă, iar ceilalți îi încurajează” spune Brândușa Popa, Marketing Manager UNIQA Asigurări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen − 12 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.