pantofii de alergare Kalenji

Decathlon, unul dintre cei mai mari retaileri de pe piata produselor sportive din Romania, va deschide anul acesta sesiunea evenimentelor sportive cu un eveniment de test outdoor pentru pantofii de alergare Kalenji.

Indiferent de varsta si de nivelul atins ca alergator, Decathlon te asteapta sambata, 25 martie, in parcul Titan, intrarea din strada Rotunda, intre orele 10:00-14:00, pentru a testa gratuitpantofii de alergare Kalenji.

Vor fi puse la dispozitia participantilor 50 de perechi de incaltaminte Kalenji conceputa printr-o tehnologie de varf, recunoscuta pentru excelentul raport de calitate-pret, fiind un produs accesibil tuturor celor care vor sa practice sport.

La eveniment pot participa barbati si femei cu varsta minima de 18 ani care vor declara pe propria raspundere ca sunt apti din punct de vedere fizic si medical pentru a desfasura activitati sportive.

Participantii vor putea testa pantofii in parc, prin activitati sportive in zona de test Decathlon (sarituri pe loc, sprint) sau vor putea sa alerge maximum jumatate de ora.

Pentru a putea lua parte la aceasta activitate, participantii vor lasa cartea de identitate responsabililor Decathlon si o vor ridica dupa ce vor preda pantofii de test.

Pe langa partea de testare, toti cei prezenti vor avea parte de numeroase surprize si cadouri din partea Decathlon, avand ocazia de a-si incepe week-endul intr-un mod sportiv si relaxant.

Mai multe detalii despre evenimentul Running Event Test Kalenji by Decathlon si regulamentul acestuia sunt diponibile pe site-ul oficial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × three =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.