Technogym

Technogym, un nume pe care foarte probabil îl cunoașteți de prin sălile de fitness pe unde ați fost, este lider mondial în aparatură destinată antrenamentelor indoor.

Cu ocazia CES 2016, Technogym a prezentat în premieră mondială prima bandă de alergat ce redă muzică interactiv, în funcție de ritmul alergătorului. Sistemul inteligent botezat „Running Music” crează de unul singur un playlist, în funcție de modul de alergare al celui de pe bandă transformând un simplu antrenament într-o experiență autentică.

CITEȘTE ȘI: Back to the future cu Skulpt Chisel

Asta nu este tot ce este impresionant la „Running Music” pentru că aceasta este doar o parte a „revoluției” antrenamentelor pe bandă de la Technogym. Un cloud denumit Mywellness reprezintă platforma care le permite utilizatorilor săi să-și stocheze într-un singur loc rezultatele antrenamentelor de afară dar și din sală. Mywellness se accesează ca o aplicație prin intermediul telefonului mobil inteligent și comunică cu consola de antrenament prin intermediul sistemului de control al benzii de alergat – UNITY. Acesta are la bază un sistem de operare Android, modificat de Technogym. Prin intermediul UNITY, utilizatorul își poate accesa contul personal, programele personalizate de antrenament, opțiuni favorite de entertainment și acum, cu „Running Music” și muzica.

Astfel, după ce ți-ai selectat genul de muzică preferat, sistemul va analiza numărul de pași parcurși pe minut, văzând astfel ritmul tău și vei putea asculta diverse melodii în concordanță cu evoluția ta din alergare pentru a te susține mai bine.

CITEȘTE ȘI: Red Bull Can You Make It? Acceptă provocarea de a pleca într-o călătorie epică prin Europa

Și mai interesantă este noua opțiune „MyRunning Logbook” ce va fi lansată împreună cu „Running Music” tot ca parte din sistemul de operare UNITY. Aceasta îți va permite să replici pe banda de alergare sesiunile de alergare din natură pe care în prealabil le-ai monitorizat cu aplicația Mywellness. Banda va replica astfel vitezele tale, ritmul și înclinațiile drumului din afara sălii.

Foarte important pentru cei care călătoresc mult, contul de pe sistemul UNITY va putea fi folosit la nivel global, pe toate aparatele care sunt echipate cu el astfel că istoricul antrenamentelor tale cu Technogym va ajunge să fie unul extrem de complex.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește alte articole din categoria ECHIPAMENT:
În sfârșit! Tricou tehnic de alergare cu electrozi incluși!
Runtastic a lansat aplicația Results
Tehnologie din viitor: Precision-SSS îți va schimba viața sportivă complet

ASICS tocmai a prezentat MetaRun, Ferrari-ul pantofilor de alergare
Un smart watch TAG Heuer? Da, și elvețienii au luat-o razna…
Runtastic Moment: un ceas „clasic”, care îți monitorizează orice mișcare
Chic & fit în același timp? Da, cu Polar Loop Crystal!
Sport Pace, cel mai accesibil model de căști sport Jabra
adidas sparge tiparele cu noii pantofi performanți printați 3D
adidas adaugă noi culori pantofului de alergare Ultra BOOST
adidas lanseză Ultra BOOST

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

2 − 1 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.