Maraton DHL_Start editie 2016

Dacă vrei să mişti lumea, începe cu tine! Mai ai timp până pe 9 iunie să te alături tuturor celor care spun un DA hotărât sportului, vieții sănătoase și care îşi doresc să-i susţină pe sportivii paralimpici români, atleți curajoși care iau viața ca pe o alergare de cursă lungă.

Ca urmare a solicitărilor primite, perioada de înscrieri pentru Maratonul DHL Ștafeta Carpaților se prelungește până pe 9 iunie, în limita locurilor disponibile.

Aliniază-te la linia de start pe 17 iunie, la Poiana Brașov, alături de sutele de participanți care deja s-au înscris. Participă individual sau împreună cu echipa și prietenii la cea de-a opta ediție a maratonului. Poți alege să te înscrii la oricare dintre cele trei categorii de probe – Ştafetă (7km x 6 persoane), Semimaraton (21km) și Maraton (42,195 km) și nu uita să faci asta accesând http://maratondhl.ro, secțiunea Înscrieri.

Evenimentul se bucură de susținerea marilor noștri campioni Gabriela Szabo, Constantina Diță, Andreea Răducan, Monica Roșu, Miodrag Belodedici, dar și a multor persoane publice, precum Sonia Argint Ionescu, Carmen Brumă, Eli Roman, Adi Hădean, Dragoș Bucurenci, Andrei Roșu, Șerban Damian sau George Baltă. Vino și tu pe 17 iunie și te poți întâlni cu mulți dintre ei!

Maratonul DHL Ștafeta Carpaților încurajează tinerii să practice sport în aer liber, astfel că ei se pot înscrie gratuit în competiția de ștafetă (limita de vârstă 14 ani) sau semimaraton (limita de vârstă 16 ani). Surprizele apar și pentru cei mai mici, cu vârste între 5 și 13 ani. Ei pot participa gratuit la Crosul Copiilor, o categorie de concurs separată, cu distanțe mai mici de alergare.

Lansat în 2005, Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor a ajuns una dintre cele mai cunoscute competiţii de gen din România şi unul dintre cele mai îndrăgite evenimente de alergare montană din România, datorită traseului unic pe ruta Predeal – Pârâul Rece – Râșnov – Poiana Brașov, atât şosea, cât şi traseu montan, precum şi componentei caritabile.

Și anul acesta, toate fondurile strânse din taxele de participare vor ajunge la Comitetul Național Paralimpic, pentru ca performanțele și efortul de care dau dovadă sportivii paralimpici să ne inspire în continuare.

 

 

Toate detaliile legate de eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratondhl.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − thirteen =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.