Sute de participanți, de toate vârstele, din domenii variate, din orașe mai mici sau mai mari, persoane publice sau companii, toți cu dorința comună de a alerga pentru a ajuta sportivii paralimpici români, s-au înscris deja la Maratonul DHL Ștafeta Carpaților și pe 17 iunie vor fi la linia de start!

Înscrierile pentru oricare dintre cele trei categorii de probe – Ştafetă (7km x 6 persoane), Semimaraton (21km) și Maraton (42,195 km) – continuă până pe 30 mai pe http://maratondhl.ro, secțiunea Înscrieri.

În plus, copiii între 5 și 13 ani sunt invitați să participe, gratuit, la Crosul copiilor, o categorie de concurs separată, cu distanțe mai mici de alergare.

”Organizarea unui maraton nu este ușoară, aduce sute de provocări, chiar dacă ești la a opta ediție. Cu toate acestea, bucuria de a alerga pe un traseu unic, într-un peisaj desprins din poveste, energia dată de cei care se așează la linia de start, dornici de a-și depăși limitele, determinarea pe care o vezi pe chipurile celor care aleargă, emoția și satisfacția de a ajuta sportivii paralimpici care reprezintă România cu succes în întreaga lume, sunt factorii care fac ca organizarea Maratonului DHL Ștafeta Carpaților să fie o misiune pe care îți dorești să o iei de la capăt.” – Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express România

”Dacă vrei să miști lumea, începe cu tine! Participă!” spun toți susținătorii ediției 2017 a Maratonului DHL, alături de care poți alerga pe 17 iunie.

Evenimentul se bucură de susținerea marilor campioni Gabriela Szabo, Constantina Diță, Andreea Răducan, Monica Roșu, Miodrag Belodedici, dar și a multor persoane publice, precum Sonia Argint Ionescu, Carmen Brumă, Eli Roman, Adi Hădean, Dragoș Bucurenci, Andrei Roșu, Șerban Damian sau George Baltă.

Acest mesaj are o puternică legătura emoțională cu cauza pe care o susținem, sprijinirea sportivilor paralimpici, cei care zilnic luptă pentru a demonstra că nimic nu este imposibil, toate fondurile din taxa de înscriere fiind donate Comitetului Național Paralimpic, partenerul nostru și în această ediție.

“Vă aștept în număr cât mai mare să ne bucurăm de una dintre cele mai de preț bogății ale României, peisajul alpin, să facem sport și să dăm o șansă sportivilor români paralimpici să urce pe podium la Jocurile Speciale Olimpice.” – Dragoș Bucurenci.

“Viața mea este o continuă alergare, care începe în fiecare dimineață la ora 7 și se încheie la ora 21, după ce îl culc pe puștiul meu, Andrei. E drept că e o “alergare” urbană. De altfel, și celălalte alergări adevărate la care am mai participat au fost pe asfalt, în oraș. Va fi realmente o provocare pentru mine Ștafeta Carpaților, o alergare montană la care voi lua startul pe 17 iunie. Participarea la Maratonul DHL vine în susținerea unui altfel de stil de viață pe care îl urmez și îmi permite implicarea și aderarea la o familie extinsă, alături de sportivii paralimpici.”– Eli Roman

”Nu e vreun secret că alergarea mi-a îmbunătățit un pic viața. De atunci, face parte din programul meu săptămânal și mă ajută să-mi mențin corpul sănătos și mintea limpede. Dacă prin alergat reușesc să schimb lucrurile în bine, este și mai bine. Susțin din toată inima sportivii paralimpici de la Maratonul DHL Ștafeta Carpaților, oameni care dovedesc că imposibilul este, de fapt, doar o altă limită pe care ne-o impunem singuri.” – Adi Hădean

Toți cei care iubesc alergarea in afara zgomotului de oras, natura și care, în acelaşi timp, își doresc să aducă contribuția în societate prin gesturile lor și inițiativele pe care decid să le susțină, sunt invitați să se înscrie până pe 30 mai.

Maratonul DHL Ștafeta Carpaților încurajează practicarea sportului în aer liber în rândul tinerilor, de aceea ei se pot înscrie gratuit în competiția de ștafetă (limita de vârstă 14 ani) sau semimaraton (limita de vârstă 16 ani).

Crosul copiilor este, de asemenea, o competiție unde participarea este gratuită și se adresează celor mici, cu vârste între 5 şi 13 ani, fiind o categorie de concurs separată, cu distanțe mai mici de alergare.

Înscrie-te și tu! Dacă vrei să miști lumea, începe cu tine!

Parteneri: Federația Română de Fotbal, BUFF & Rosignol, Easy Plast, Medlife, RoClubMaraton, Adecco, Smile Experts, Terapie prin mișcare, WorldClass, Super Fit,  Nike Running Club, Generali, Lensa, Super Petreceri, Semi Maraton Iași, Bucharest 10K.

Parteneri media: Kiss FM, Men’s Health, National Geograpic, Libertatea, Auto Build, Libertatea, Romania-Insider.com, Running Mag, Sănătatea de azi, CSR Media, 36fit.com, DoingBusiness.ro.

Toate detaliile legate de eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratondhl.ro.

Despre Maratonul DHL Ștafeta Carpaților

Maratonul DHL Ștafeta Carpaților este un eveniment aflat la a opta editțe, devenind unul dintre cele mai populare evenimente de acest gen din România, cu un număr de participanți în continuă creștere. Prima ediție a avut loc în 2005, iar de atunci Maratonul DHL Ștafeta Carpaților s-a impus ca un eveniment de notorietate, numărul alergătorilor fiind de peste 5,200, în timp ce mai mult de 420 de companii importante și-au aliniat echipe proprii la start. Maratonul DHL este considerat cel mai bun eveniment de acest gen, datorită elementelor specifice, precum: traseu, detalii de organizare, componenta de caritate și de promovare a sportului în rândul tinerilor. Fondurile strânse depășesc 112,000 de euro și au fost donate de-a lungul timpului mai multor ONG-uri: Fundația Hospice Casa Speranței, Asociația Noi Orizonturi – Familia, Fundația Light Into Europe, Salvați Copiii România şi Comitetul Naţional Paralimpic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seven + 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.