Începând din 19 decembrrie, Stadionul Municipal din Târgu Jiu poartă numele Constantinei Diță, atleta care a cucerit aurul olimpic la maraton în 2008, la Beijing.

Ziua de 19 decembrie a fost una plină de emoții și cu multe lacrimi de bucurie pentru Constantin Diță. Atleta care a câștigat medalia de aur, în proba de maraton, la Jocurile Olimpice de la Beijing și-a început cariera sportivă la Tâgu Jiu, iar acum Stadionul Municipal îii poată numele.
„Îi mulțumesc din suflet domnului primar Marcel Laurențiu Romanescu pentru inițiativă și finalizarea acestei propuneri și consilierilor locali din municipiul Târgu Jiu pentru votul acordat. Mă simt onorată și foarte bucuroasă pentru această încununare a recunoașterii meritelor pentru activitatea mea sportivă. Această numire a stadionului mă obligă in continuare să fiu implicată in sport. Sper ca numele ”Constantina Diță” acordat acestui edificiu pentru sport din Târgu Jiu, să inspire generațiile să facă sport și să obțină rezultate remarcabile, având prin mine exemplul faptului că se poate ajunge în vârful piramidei de valori, atunci când îți impui cu adevărat acest lucru”, a spus Constantin Diță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

5 × 3 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.