Casti Jabra Sport Pace

După modelele Sport Pulse și Sport Coach, Jabra lansează un nou model de căști pentru alergare – Sport Pace Wireless.

Dacă modelul Pulse, vârful de gamă, integrează un sistem de monitorizare a frecvenței cardiace intra-auriculare și incorporează un accelerometru pentru un coaching vocal intuitiv, noul model wireless Jabra Sport Pace este însă cel mai accesibil din gamă. Prețul modelului Jabra Sport Pace se situează sub 100 de euro, în timp ce Jabra Sport Coach depășește 150 euro, iar Jabra Sport Pulse 200 euro.

Noul model Jabra Sport Pace permite sincronizarea cu un smartphone prin Bluetooth, pentru a asculta muzică sau a vorbi la telefon, putând fi controlat printr-un dispozitiv pătrat plasat pe cablul său.

Casti Jabra Sport Pace

Este compatibil cu aplicația gratuită Jabra Sport Life, putând furniza informații utile legate de sesiunea de alergare: distanță, durată, etc.

Căștile cântăresc 22 grame (cu 6 grame mai mult decât modelele Pulse și Coach) și sunt prevăzute cu un contur pentru ureche, pentru o susținere optimă în timpul antrenamentului sportiv.

Casti Jabra Sport Pace

Rezistente la ploaie și transpirație, căștile pot funcționa timp de 5 ore după o încărcare completă. Firul lor este reflectorizant pentru a-i amplifica vizibilitatea în condiții de luminozitate redusă. Pentru a se adapta tuturor utilizatorilor, modelul Pace este disponibil în 3 variante de dimensiune.

Modele de căști sport Jabra pot fi achizitionate online și în Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × four =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.