Speedfactory - adidas

adidas a prezentat primele informații oficiale despre super-fabrica sa din Germania. SPEEDFACTORY folosește un sistem automatizat de producție pentru a crea mai rapid ca niciodată echipament sportiv – cu o cerere din ce în ce mai mare.

SPEEDFACTORY folosește tehnologie robotizată foarte avansată ce promite o calitate a fabricației extrem de ridicată a produsului finit dar și un design special al acestuia. Primele 500 de perechi de pantofi de alergare – prototip construit în totalitate de roboți, vor fi disponibile în prima jumătate a anului viitor iar producție în serie mare va urma la scurt timp după acel moment.

CITEȘTE ȘI: adidas sparge tiparele cu noii pantofi performanți printați 3D

În momentul de față, adidas finalizează construcția uzinei pilot SPEEDFACTORY în Ansbach împreună cu o companie numită Oechsler AG. Ulterior, SPEEDFACTORY va deveni o rețea de fabrici robotizate cu impact pozitiv asupra mediului în principal datorită reducerii semnificative a utilizării de adezivi.

Speedfactory

CITEȘTE ȘI: adidas adaugă noi culori pantofului de alergare Ultra BOOST

Foarte important: fabricile rapide SPEEDFACTORY vor împânzi multe orașe europene iar clienții vor trece la nivelul următor atunci când vor comanda pantofi de alergare la una din aceste fabrici: pe lângă materialele noi, revoluționare folosite la producție, clienții vor primi și posibilitatea de a-și personaliza pantoful în magazin în mediu digital iar acesta va fi produs ulterior, de uzina robotizată, în timp record.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește și articole din categoria ȘTIRI:
Andre De Grasse a semnat un contract record cu Puma
New Balance înlocuiește Asics ca sponsor al Maratonului de la New York
adidas și Parley for the Oceans prezintă talpa din deșeuri oceanice
S-au deschis înscrierile pentru SkyRun24
adidas face un upgrade la Ultra Boost pentru 2016

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

3 + 16 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.