Una din cele mai importante “probleme” ale pantofilor sport pentru alergători este felul în care aceștia se mulează pe picior. Cei mai mulți dintre noi ne gândim că vrem un pantof de alergare cât mai apropiat de un ciorap dar în același timp vrem o amortizare cât mai confortabilă a șocului atunci când pășim.

Adevărul este că sunt atât de multe tipuri de picioare încât ar fi imposibil ca fiecare să considere un anumit pantof “ideal”. Curentul actual în rândul producătorilor este să creeze un singur model de pantof de alergare care să fie bun pentru toate tipurile de picioare, iar Reebok are o soluție spectaculoasă în această direcție. Este Reebok ZPump Fusion 2.0.

În cazul lui ZPump Fusion 2.0, partea superioară a pantofului, care îl îmbracă este echipată cu un sistem pneumatic ce se umflă și fixează piciorul în mod ideal de talpă. Astfel, în funcție de conformația piciorului, unii vor pompa aer de trei ori, alții de cinci sau alții maxim posibil… oricum ar fi, piciorul va fi fixat corespunzător în ZPump Fusion. Față de modelul anterior, aceste nou ZPump duce piciorul cu 6 mm mai aproape de sol.

Reebok ZPump Fusion

CITEȘTE ȘI: Constantina Diță organizează Bucharest International 10K pe 17 aprilie

Talpa lui ZPump Fusion 2.0 este realizată dintr-un material hibrid ce include carbon și acest lucru face pantoful să fie ușor, să amortizeze bine șocurile și să ajute pasul atunci când piciorul pleacă de pe sol. 265 de grame cântărește un pantof bărbătesc și 215 unul de damă. Acestea sunt valori extrem de ușoare pentru un pantof de alergare.

Privindu-i din punct de vedere structural, probabil că ZPump Fusion nu vor mulțumi alergătorii de maraton care vor confort maxim dar pentru cursele mai scurte, antrenamente sau pentru alergat pe bandă, stilul unic și soluția tehnică care îi lipește practic în jurul piciorului, ZPump par o soluție excelentă. În Europa de Vest ei sunt disponibili la vânzare începând de zilele acestea la un preț recomandat de 120 de euro.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește și articole din categoria PANTOFI DE ALERGARE:
Mizuno a prezentat noul pantof de alergare Synchro MX
Talpa Fresh Foam de la New Balance este acum și pe modelul 1080
adidas dezvăluie tehnica de producție inovatoare Futurecraft Tailored Fibre
adidas lansează PureBOOST X, un pantof de alergare destinat femeilor
Puma Speed 600 IGNITE. Disponibili de la 1 februarie!
Un nou pantof de alergare de la elvețieni: On Cloudflyer 2016
New Balance lansează ediția limitată runDisney
adidas face un upgrade la Ultra Boost pentru 2016

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

six − three =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.