Salming Running

Salming Sports AB este o companie suedeză producătoare de articole sportive pentru alergare, handbal, fotbal în sală și squash. În România, produsele Salming sunt disponibile la Intersport.

La final de februarie, Salming și-a lansat a treia colecție specială pe piață pentru primăvara 2016. Colecția include două modele complet noi de pantofi de alergare ce măresc mult spectrul spectrul disponibil la Salming pentru alergători. Noile modele se numesc “Miles” și “Elements” și au fost create conform imaginii holistice pe care o are Salming asupra alergării. Salming creează analize asupra întregului corp și cum se comportă acesta la alergare și toate produsele sale sunt create corespunzător acestor date.

CITEȘTE ȘI: Mizuno a prezentat noul pantof de alergare Synchro MX

Salming Miles (bărbați)
Salming Miles (bărbați)
Salming Miles
Salming Miles (femei)

După cum probabil v-ați dat seama, Salming Miles este un pantof destinat alergătorilor pe distanțe lungi. Fără a se renunța la conceptul și principiile Salming, Miles este un pantof foarte confortabil ce a fost construit pentru a rezista la alergările de durată.

Este mai aproape de pământ cu patru milimetri iar în zona degetelor și a călcâiului talpa este realizată dintr-un nou material/ compus elastic numit Recoil. Partea din față a fost lărgită pentru a permite degetelor expansiune naturală în momentul contactului cu solul și de aceea acest pantof de alergare este mai eficient din punct de vedere biomecanic.

CITEȘTE ȘI: Under Armour a prezentat Speedform Gemini 2

Salming Elements
Salming Elements (femei)
Salming Elements
Salming Elements (bărbați)

Elements” este a doua noutate a acestei primăveri și este un pantof de alergare în teren accidentat – trail. El a fost conceput chiar și pentru a fi păstrat în picior în timpul unei curse care necesită și înot. Talpa sa este special concepută pentru a oferi aderență ideală atât pe suprafețele uscate cât și pe ud. Față de alt model de trail din gamă – Salming Trail, locul destinat degetelor este mai lat și deci mai confortabil.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește și articole din categoria PANTOFI DE ALERGARE:
Under Armour a prezentat Speedform Gemini 2
Se potrivește perfect: Reebok ZPump Fusion 2.0
Mizuno a prezentat noul pantof de alergare Synchro MX
Talpa Fresh Foam de la New Balance este acum și pe modelul 1080
adidas dezvăluie tehnica de producție inovatoare Futurecraft Tailored Fibre
adidas lansează PureBOOST X, un pantof de alergare destinat femeilor
Puma Speed 600 IGNITE. Disponibili de la 1 februarie!
Un nou pantof de alergare de la elvețieni: On Cloudflyer 2016

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen + ten =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.