Maratonul Internațional Brașov powered by Telekom Sport atrage pasionații de sport din întreaga lume și deja aliniază la start zeci de sportivi străini, veniți din 18 țări, pentru a participa la cursa din inima Transilvaniei.

Cu mai puțin de două luni până la start, competiția a strâns până în prezent participanți din țări precum Bulgaria, China, Elveția, Germania, Iran, Irlanda, Israel, Italia, Marea Britanie, Mauritius, Moldova, Norvegia, Olanda, Rusia, Singapore, Statele Unite, Suedia sau Ungaria, iar lista se va extinde până la debutul competiției.

“Organizăm una dintre cele mai ofertante competiții din Europa ca frumusețe a traseului, ce a primit inclusiv recunoaștere internațională, iar acest lucru se vede inclusiv prin inversarea polilor turismului – reușim să aducem în România sportivi din Mauritius sau Singapore, destinații care, în general, sunt puncte de atracție pentru turiștii din țara noastră. Iar acesta este doar începutul, pentru că perioada de înscrieri încă este deschisă și vedem, constant, un flux zilnic de pasionați care se înregistrează în concurs.” – Vlad Stoica, Președinte, Smart Atletic Team

Maratonul Internațional Brașov powered by Telekom este un eveniment sportiv de masă, un prilej de sărbătoare pentru orașul gazdă, dar și de promovare și descoperire a obiectivelor turistice, culturale și gastronomice din România.

“Maratonul Internațional Brașov crește în amploare de la an la an, ceea ce ne arată că pentru un număr din ce în ce mai mare de oameni mișcarea devine parte a unui stil de viață sănătos. Ne bucurăm că acest eveniment se plasează deja pe harta celor mai importante competiţii internaționale de profil, iar Telekom Romania a contribuit la acest succes. Numărul țărilor din care vin participanții este într-o continuă creștere, iar acesta este un semn al unui renume care reflectă calitatea evenimentului. Maratonul Internațional Brașov este un eveniment despre mișcare, natură, comori urbane și organizare la superlativ.” – Ionela Păunică, Senior Coordonator PR, Telekom Romania și Director Executiv, Fundația Telekom Romania

Cursele au doar limita inferioară de vârstă, de patru ani, și o varietate de probe care satisfac orice nivel de pregătire: maraton – 42 km, semimaraton – 21 km, cursă – 10,7 km, cursa populară – 5,7 km, caritabilă, necompetițională și necronometrată, team run – 4×10,7 km și cursa copiilor între 4 și 14 ani.

Organizatorii au pregătit două zile de spectacol, 19 și 20 mai, în care participanții și publicul se vor bucura din plin de atmosfera și surprizele unui eveniment de anvergură, acreditat din 2017 conform standardelor AIMS, cel mai important for international din domeniu.

Înscrierile în competiție sunt deschise până în data de 15 mai, pe pagina noului site www.maratonulbrasov.ro.

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 18 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.