SkyRun 24

Înscrierile pentru cursa SkyRun24 s-au deschis oficial în acest weekend. Competiția programată pe 23-24 ianuarie 2016 este organizată de SkyTower și Raiffeisen Property International (organizatori și gazde), Raiffeisen Bank (partener principal) și smartatletic (partener organizare).

Numărul participanților la cursa SkyRun24 este limitat, iar taxele pentru participarea individuală sunt de 65 lei/persoană pentru primii 400 de înscriși și de 80 de lei / persoană pentru cei de la 401 în sus. Pentru Corporate taxa de particpare este 150 lei / persoană, indiferent de perioada de înscriere. Înscrierea se face pe site-ul smartatletic.ro.

24% din taxa de înscriere a persoanelor fizice și 50% din taxa de înscriere a participanților proveniți din mediul corporate vor fi donate către asoctiația pe care alegeți să o susțineți, dintre cele patru asociații partenere ale cursei SkyRun24: HOSPICE Casa Speranței, Mia’s Children, Asociația Mai Mult Verde și World Vision Romania.

Sâmbătă, 23 ianuarie 2016, este programată cursa contratimp de alergare pe scări – 34 de etaje, 680 de trepte, 119 metri ascensiune, iar la finalul acesteia se va da startul în cursa „24Challenge” sau ștafeta de 24 ore care va continua până pe 24 ianuarie. La “24Challenge” 4 echipe, a câte 6 alergători, vor alerga timp de 24 de ore pe scări. Fiecare echipă va reprezenta câte un ONG din cele 4 participante la eveniment, iar la final echipa care va avea cele mai multe urcări va fi desemnată câștigătoare.

În primele 24 de ore de la deschiderea înscrierilor s-au înscris deja peste 200 de participanți.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește și alte articole din categoria COMPETIȚII:
Un alt fel de duatlon: Red Bull Oslea Hiride 2016
Unde alergăm: Wings for Life World Run 2016
Unde alergăm: Bucharest Half Marathon 2016
Unde alergăm: „Pe Argeș în jos” – Pitești
Unde alergăm: Băneasa Trail Run – București
Unde alergăm: Maratonul Reîntregirii Neamului Românesc (București)
Provocare epică! Triatlon urban cu doi medaliați olimpici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 + eighteen =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.