Edelweiss Night Run

Edelweiss Night Run este o alergare nocturnă care se va desfășura pe data de 14 mai, începând cu ora 17, în Câmpulung Moldovenesc, Suceava.

Edelweiss Night Run are două trasee, de 18 km – Tura Lungă și 10 km Tura Scurtă. Ambele au punctul de start/ finish în centrul orașului Câmpulung iar diferența de nivel este de 1.100 metri la Tura Lungă și 560 metri la Tura Scurtă.

Traseele au fost desenate de “Edelweiss Team“, o echipă de alergători montani, pasionați de natură. Această competiție urmărește “scoaterea din anonimat a zonelor de interes turistic din Bucovina”, aflăm de pe site-ul oficial.

CITEȘTE ȘI: Se potrivește perfect: Reebok ZPump Fusion 2.0

Traseu este unul de dificultate medie, având în proporție de 95% potecă montană și 5% drum pavat. 70% prin pădure și 30% pajiste deschisă. Urcările sunt abrupte și coborârile lejere.

Startul și sosirea concursului Edelweiss Night Run vor fi in centrul orasului Câmpulung Moldovenesc (640 metri). Traseul va urca pe măgurile piramidale care se înalță cu 450–500 metri deasupra orașului. Munceii Câmpulungului, cele mai nordice subunități ale masivului Rarău: Măgura (1176 metri), Runc (1129 metri), Bodea (1073 metri) și Cucoara (944 metri). Traseul Edelweiss Night Run atinge două dintre vârfurile menționate: Vf. Runc (1129 metri) și Vf. Bodea (1073 metri). Traseele fiind de munte, recomandăm ca participanții să aibă experiență în alergare montana și să poată merge singuri noaptea pe traseele marcate de echipa Edelweiss Night Run.

Organizatorii Edelweiss Night Run au deschis înscrierile pentru ediția din 2016, iar taxa de participare la tura lungă (18 km) sau la tura scurtă (10 km) este de 70 lei, iar taxa de participare la cross-ul copiilor (2 km) este de 10 lei.

Kit-ul de înscriere include: tricou tehnic (doar pentru cei înscriși până pe 20 aprilie la turele de 10 km, respectiv 18 km), număr de concurs, medalie de finisher, diplomă de participare și acces la Edelweiss party. Kit-ul de înscriere pentru copii include medalie de finisher, diplomă și premii pentru toți concurenții. Înscrierile se fac pe site-ul oficial al competiției.

CITEȘTE ȘI: North Face intră pe piața de îmbrăcăminte pentru atleți

Edelweiss Night Run

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește și articole din categoria COMPETIȚII:
Constantina Diță organizează Bucharest International 10K pe 17 aprilie
Maratonul Zăpezii va avea loc pe 27 februarie la Râșnov
Schimbare de dată pentru MIACN
Kick Off Events aduce B2RUN în România
Toma Coconea aleargă la S-KARP UrbanTrail Sinaia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − thirteen =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.