Aplicația District Romania

Vrei să schimbi traseul de alergare? Cauți noi modalități de a te motiva să ieși din rutină? Ei bine, acum îți poți redescoperi orașul, în alergare, prin intermediul aplicației District și te poți înscrie deja la primul CHALLENGE!

Alergarea ta poate deveni de acum mult mai interesantă, dacă-ți instalezi pe telefonul mobil aplicația District.

Disponibilă atât pe telefoanele inteligente cu sistemul iOS, cât și pe cele cu sistemul Android, aplicația District a fost concepută pentru alergătorii care vor să descopere zone noi din orașul în care aleargă, sau care își dorescă să participe la diverse provocări care să-i motiveze să iasă din casă.

Spre deosebire de o simplă aplicație de tracking de exemplu, în aplicația District poți descoperi diverse puncte de interes din zona în care alergi, iar fiecare astfel de checkpoint bifat îți poate aduce puncte într-o competiție virtuală cu alți alergători din zonă.

Pe harta integrată în aplicație se pot crea numeroase districte, fiecare cu un specific aparte și pe care le poți descoperi cu fiecare nouă alergare pe care o faci. Pentru ca totul să fie și mai amuzant, poți acumula puncte suplimentare, răspunzând de exemplu la o întrebare legată de punctul de interes pe care tocmai l-ai descoperit.

Aplicația își propune să găzduiască evenimente și competiții virtuale între alergătorii din fiecare district, provocări pe care să le accepți sau tururi tematice pentru a descoperi cele mai frumoase clădiri istorice sau locurile unde se bea cea mai bună cafea.

THE COLOR RUN ROMANIA – EXPLORE CHALLENGE este deja prima provacare din aplicație care va începe din 13 iunie și se va desfășura timp de o lună. Te poți înscrie și poți alerga pe traseele de alergare The Color Run din orașul tău, iar dacă bifezi punctele de interes de pe hartă și răspunzi la întrebări vei avea șansa de a câștiga SUPER PREMII.

La final va exista un singur câștigător la nivel național și câte 3 câștigători la nivel local, din orașele The Color Run : București, Cuj-Napoca, Timișoara, Iași, Oradea, Constanța, Galați.

Premiul cel mare este o înscriere dublă pe viață la The Colo Run România, iar premiile locale sunt 2 invitații VIP la The Color Run Make Magic 2021, 2 invitații PREMIUM la The Color Run Make Magic 2021 și 2 invitații STANDARD la The Color Run Make Magic 2021.

Aplicația District - The Color Run

Scopul principal al aplicației este de a elimina turele de alergare monotone și de a oferi alergătorilor o experiență interesantă prin care pot redescoperi orașul. Așa că, acum când poți ieși din nou la alergare, descarcă-ți aplicația și bucură-te de fiecare kilometri din orașul tău.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

six − 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.