Runtastic Moment

Pentru cine iubește mișcarea de orice fel și aude numele “Runtastic” se crează imediat o legătură cu aplicația de smartphone care îți monitorizează parcursul unei alergări, a unei ture cu bicicleta sau te ajută să-ți ții evidența repetărilor din timpul unei clase de fitness.

Lucrurile avansează rapid în lumea tehnologiei destinate fitness-ului și ceasurile inteligente care te ajută să-ți monitorizezi parcursul zilnic sunt la tot pasul. Era logic ca și Runtastic să ofere un ceas de acest tip și astfel a lansat Runtastic Moment. Este disponibil în patru versiuni ce pot fi personalizate la nivel de model al cadranului, tipul brățării și culoare. Cele patru modele disponibile, spre a fi achiziționate online de pe runtastic.com sunt: Fun, Basic, Elite și Clasic.

Runtastic Moment

Desigur, Runtastic Moment poate fi sincronizat cu aplicația Runtastic Me și astfel această combinație îți oferă toate funcțiile unui ceas “fitness tracker” foarte scump de pe piață. El îți va număra pașii și distanța parcurși în timpul unei zile, minutele active, caloriile consumate, îți va analiza somnul și te va ajuta să îți setezi și urmărești anumite obiective pe care ți le impui zilnic. Notificările sunt afișate pe display-ul ceasului Moment ce va informa prin vibrații atunci când apar perioade de inactivitate lungi.

Runtastic Moment este rezistent la apă până la o adâncime de 100 de metri și poate fi folosit în timpul oricărui tip de activitate fizică. Cea mai bună veste vine din faptul că nu are nevoie să fie încărcat zilnic pentru că folosește o baterie clasică de ceas (indiferent de versiune) și Runtastic promite că astfel are cea mai mare longevitate a bateriilor din segmentul acestui tip de ceasuri.

Din fericire pentru noi, toate produsele de pe runtastic.com se livrează și în România. Prețurile pentru Runtastic Moment încep de la 129 euro pentru Fun și Basic sau de la 199 euro pentru Classic și Elite. Mai adăugați 14 euro pentru transport prin UPS (cotație vizibilă pe runtastic.com pentru București).

Runtastic Moment

Pe runtastic.com mai poți comanda pe lângă îmbrăcăminte specială de fitness și căști audio pentru fitness, monitor al ritmului cardiac sau un cântar inteligent care comunică datele înregistrate direct în aplicația de smartphone.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + fourteen =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.