runtastic results

După ce a lansat ceasul Moment, Runtastic se dezvoltă și lansează din ce în ce mai multe aplicații menite să te ajute în antrenamente. Cea mai nouă se numește “Results” și oferă un plan complet de antrenament de 12 săptămâni.

Aplicația Results este menită să te aducă în formă (indiferent de nivelul la care te afli momentan) sau pur și simplu să te ajute să câștigi în forță, să slăbești sau să tonifici și definești musculatura.

Desigur, alimentația este foarte importantă deci Results oferă și un ghid de nutriție pentru toată perioada antrenamentului. Pe lângă acesta, aplicația oferă clipuri explicative în HD pentru exercițiile care te pot ajuta să-ți definești musculatura și în același timp să scazi stratul țesutului adipos.

Ca în cazul tuturor aplicațiilor Runtastic există o versiune basic de aplicație pentru Results și una Premium pentru care se plătește extra. Pentru aceasta din urmă, antrenamentele vor începe cu un test. În urma rezultatului acestuia, aplicația va crea automat un plan de antrenament pentru cele trei luni doar că acesta este împărțit pe săptămâni și abia după fiecare săptămână în parte se deblochează planul pentru următoarele șapte zile.

Peste 120 de clipuri video sunt oferite în aplicație pentru a-ți explica ce trebuie să faci, dar și ce și cum trebuie să mănânci. După fiecare antrenament, utilizatorul aplicației poate oferi un feedback asupra acestuia astfel că se crează o bază de date importantă legată de sesiunile de pregătire.

runtastic results

O sesiune poate dura între 15 și 45 de minute în funcție de momentul din programul de trei luni în care te afli și a fost gândită pentru a lucra multiple zone ale corpului la fel cum o faci într-un antrenament de genul Total Body Workout.

Dacă te-am convins, poți să descarci aplicația direct de pe pagina Runtastic.

Voi ce aplicații folosiți?

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește și alte articole din categoria ECHIPAMENT:
Tehnologie din viitor: Precision-SSS îți va schimba viața sportivă complet

ASICS tocmai a prezentat MetaRun, Ferrari-ul pantofilor de alergare
Un smart watch TAG Heuer? Da, și elvețienii au luat-o razna…
Runtastic Moment: un ceas „clasic”, care îți monitorizează orice mișcare
Chic & fit în același timp? Da, cu Polar Loop Crystal!
Sport Pace, cel mai accesibil model de căști sport Jabra
adidas sparge tiparele cu noii pantofi performanți printați 3D
adidas adaugă noi culori pantofului de alergare Ultra BOOST
adidas lanseză Ultra BOOST

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.