lisabona

Dacă ești pasionat de alergare, fiecare city break în care mergi înseamnă de fapt un „running break”.

Pentru a nu-ți ieși din formă nici măcar în vacanță și a-ți continua antrenamentele chiar și atunci când ești plecat din țară, ți-am alcătuit o listă cu 6 locuri cool de alergare în Lisabona.

MONSANTO este un parc național protejat care îți oferă toate tipurile de teren de alergare, în funcție de preferințe, de la cel dur, solicitant al Rota de Agua, la cel lin al amfiteatrului natural Alameda Keil do Amaral.

parcul-national-monsanto

JARDIM DA ESTRELA este un mic parc verde în mijlocul orașului ce propune un parcurs circular, fiind deschis publicului între orele 7.00 și 0.00.

jardim-da-estrela

PARQUE EDUARDO VII este perfect pentru o alergare rapidă dimineața, fiind plasat central, dar și pentru un antrenament prelungit, existând un «coridor verde», o alee ce conduce până la Montsanto.

parque-eduardo-vii

Dacă ești pasionat de călătorii, citește și TRAVELING MAG!

MATA DE ALVALADE sau Parque José Gomes Ferreira este excelent pentru cei care își doresc un loc pentru o scurtă alergare la umbra copacilor.

parque-jose-gomes-ferreira

PASSEIO RIBEIRINHO propune un parcurs perfect de alergare pentru avansați, de peste 7 km, pe malul fluviului Tejo, între Cais do Sodré și Belém (poți profita și pentru o vizită la celebrul turn din Belém, monument inclus în patrimoniul Unesco).

passeio-ribeirinho

PARQUE DE JOGOS 1 DE MAIO este un complex sportiv în cartierul Alvalade care are și o pistă de atletism, pentru cei care obișnuiesc să alerge pe stadion. Este deschis în timpul săptămânii de la ora 7.00 și în weekend de la 7.30.

parque-de-jogos

Citește și: Cele mai cool locuri de alergare din Billund – Danemarca

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

three × 3 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.