adidas Runners Bucharest_Run For The Oceans

Aleargă și combate împreună cu adidas și Parley poluarea prin plastic. Instalează-ți aplicația adidas Running, alătură-te mișcării Run For The Oceans și fiecare kilometru alergat de tine între 28 mai și 8 iunie înseamnă mai puține deșeuri din plastic pe plaje și în oceane.

Știai că în fiecare minut un camion plin cu deșeuri cu plastic ajunge în apa oceanelor? Și că aruncăm atât de mult plastic în fiecare an încât s-ar putea înconjura pământul de patru ori cu aceste deșeuri?

Dacă vom continua să poluăm la fel ca până acum, cercetătorii spun că până în 2050 vom găsi mai mult plastic decât vietăți marine. Așa că e timpul să luăm atitudine. Și să ne încălțăm pantofii de alergare pentru câțiva kilometri.

Ajută și tu la combaterea poluării marine cu plastic

Între 28 mai și 8 iunie ești TU împotriva poluării cu plastic. Da, tu, pentru că și tu poți ajuta la combaterea poluării marine cu plastic. Tu făcând ce-ți place, iar adidas și Parley curățând, pentru fiecare kilometru alergat cu aplicația adidas Running, greutatea echivalentă a 10 sticle de plastic, până la maximum 230.000 kg de deșeuri plastice marine de pe plaje, insule îndepărtate și zone de coastă.

adidas știe că o comunitate are puterea de a schimba lumea și de a pune capăt poluării cu plastic și tocmai de aceea a creat în marile orașe din lume o comunitate de alergători adidas Runners care promovează valorile și beneficiile mișcării.

Căpitanii adidas Runners Bucharest te provoacă să te implici alături de ei

Anca Bucur și Alex Corneschi, căpitanii adidas Runners Bucharest, te provoacă să te implici alături de ei și să participi la evenimentele comunității locale. Te poți conecta cu ei pe grupul de facebook adidas Runners Bucharest, iar toate evenimentele vor putea fi accesate prin intermediul aplicației adidas Running, în cadrul comunității adidas Runners Bucharest.

Poți alerga pe unde vrei tu între 28 mai și 8 iunie, atâta timp cât ai aplicația adidas Running activată și te-ai alăturat miscării Run For The Oceans din aplicație.

Iar dacă vrei să te implici și mai mult, Anca Bucur și Alex Corneschi te așteaptă, pe 6 iunie, la Clean-up Run, de la ora 09:30, în Parcul Natural Văcărești. Aici alergi 3 kilometri și dai apoi și o mână de ajutor la ecologizarea zonei. Adică faci ceva bine pentru tine și faci ceva bine și pentru comunitate.

Instalează-ți aplicația adidas Running

Alătură-te și tu inițiativei Run For The Oceans și dacă încă nu ai instalată aplicația adidas Running o poți descărca rapid pe telefonul tău, este disponibilă în iOS și Android, și apoi nu mai trebuie decât să faci câțiva pași în alergare pentru că da, fiecare pas contează.

Și dacă vrei să faci și mai mult, poți alege să reciclezi mai eficient deșeurile din plastic și să cumperi produse care nu conțin plastic sau folosesc materiale reciclate. adidas, de exemplu, are gama Primeblue, inclusiv noul pantof de alergare Ultraboost 21 este disponibil cu partea superioară confecționată 100% din plastic reciclat.

În plus, adidas și-a propus ca până în 2024 să folosească doar polyester reciclat pentru produsele sale pentru că a înțeles că prin sport are puterea de a schimba lucrurile în bine.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeInstagram și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

3 × four =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.