rulota FUTURELIGHT

Îți plac ieșirile la alergare pe munte? Designworks și The North Face au prezentat rulota FUTURELIGHT și au rezolvat problemele legate de cazare 😉 

Designworks, subsidiară a BMW Group, a prezentat la CES Las Vegas un nou concept de rulotă şi experienţă de realitate virtuală, în parteneriat cu The North Face, pentru a ne imagina viitorul protecţiei faţă de intemperiile vremii.

rulota FUTURELIGHT

Conceptul de rulotă ultrauşoară şi experienţa virtuală au fost concepute de Designworks pentru a prezenta o nouă inovaţie a ţesăturilor de la The North Face, numită FUTURELIGHT, care utilizează tehnologia Nanospinning pentru a crea cel mai avansat material respirabil şi impermeabil din lume.

“Am combinat universul fizic şi cel digital pentru a prezenta acest material, asigurând faptul că viziunea holistică a mărcii a fost comunicată în mod clar, în timp ce se oferă oamenilor o experienţă practică reală. Gândindu-ne la performanţele extreme în moduri noi şi neaşteptate din experienţa noastră de a lucra în mai multe industrii, ne-a ajutat să oferim consumatorilor o perspectivă unică şi nemaiîntâlnită asupra centrului materialului şi a calităţilor sale principale”, a spus Laura Robin, director al studioului Designworks din Los Angeles.

Rulota FUTURELIGHT a fost inspirată de conceptul BMW GINA Light Visionary Model din 2008. Asemenea conceptului GINA, rulota FUTURELIGHT este realizată dintr-o carcasă exterioară de ţesătură, care constă dintr-un material flexibil întins peste o cupolă geodezică emblematică pentru a demonstra potenţiala utilizare a ţesături FUTURELIGHT dincolo de îmbrăcăminte.

rulota FUTURELIGHT

Procesul revoluţionar Nanospinning utilizat pentru crearea FUTURELIGHT a permis designerilor The North Face să adauge în premieră permeabilitatea aerului în membrana ţesăturii. Procesul creează orificii nanometrice, care permit o porozitate incredibilă, dar menţin impermeabilitatea totală, lăsând aerul să treacă prin material şi oferind mai multă aerisire decât oricând.

rulota FUTURELIGHT

Rulota FUTURELIGHT este expusă la Las Vegas, în perioada 7-11 ianuarie, în timpul Consumer Electronics Show (CES 2019). Prima dată când FUTURELIGHT va deveni disponibil clienţilor va fi odată cu colecţia de toamnă The North Face Fall 2019 şi va fi prezent în toate colecţiile de performanţă ale mărcii.

Citește și: De ce e bine să alergăm?

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.