Echipa adidas Runners Bucharest, formată din 6 alergători, ia pentru a doua oară startul cursei The Speed Project Do It Yourself, în București.

Pe 4 și 5 septembrie, cei 6 curajoși vor alerga încontinuu, având drept obiectiv acumularea unui număr cât mai mare de km în 29 de ore și 51 de minute, recordul ediției trecute.

Maratonistul Alexandru Corneschi, singurul român care a trăit până în prezent experiența The Speed Project din Statele Unite ale Americii, aleargă alături de adidas Runners Bucharest, fiind și căpitanul comunității de alergători.

Presupunând o provocare pentru orice sportiv, anduranță și muncă în echipă, The Speed Project Do It Yourself este evenimentul începutului de toamnă mult așteptat de alergătorii din întreaga lume. După performanța din 2020, echipa adidias Runners Bucharest se pregătește să ia din nou startul cursei.

Succesul echipei care a reprezentat România în această cursă s-a datorat determinării echipei de alergători și pregătirii fizice coordonate de maratonistul Alexandru Corneschi. Alex a fost singurul român care a trăit experiența autentică The Speed Project, clasându-se pe locul al doilea în cursa din 2019, care a avut loc în SUA, iar anul acesta va alerga alături de adidas Runners Bucharest.

Pentru ediția din 2021, echipa adidas Runners București și-a propus să parcurgă un traseu asemănător și va alerga timp de 29 de ore și 51 de minute în Capitală și în împrejurimile acesteia. Traseul ales va fi parcurs pe două segmente – de zi și de noapte.

Traseul pe timp de zi: Statuia Charles De Gaulle – Bulevardul Aviatorilor – Șoseaua Pipera – Voluntari – Tunari – Dimieni – Balotești – Corbeanca – Tamași – Buftea – Mogoșoaia – Bulevardul Poligrafiei – Arcul de Triumf – Statuia Charles De Gaulle.

Traseul pe timp de noapte: Statuia Charles De Gaulle – Arcul de Triumf – Șoseaua București-Ploiești – Bulevardul Aerogării – Bulevardul Beijing – Bulevardul Aviatorilor – Arcul de Triumf – Bulevardul Kiseleff – Calea Victoriei – Universitate – Piața Romană – Piața Victoriei – Bulevardul Aviatorilor -Statuia Charles De Gaulle.

Alexandru  Corneschi, campionul României la proba de 50 km, este căpitanul comunității adidas Runners Bucharest și antrenor al echipei în cadrul The Speed Project Do It Yourself. În ediția de anul acesta, el va antrena, dar va și alerga alături de echipa sa.

Startul adidas Runners Bucharest în cursa The Speed Project Do It Yourself, București – 4 septembrie, ora 14:00, Piața Charles de Gaulle.

Finish – duminică, 5 septembrie, în jurul orei 19:51, Piața Charles de Gaulle.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeInstagram și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

three × 5 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.