România a ajuns în sferturile de finală ale competiției Running World Cup 2020

Alergătorii din România au reușit să ajungă în sferturile de finală ale competiției virtuale de alergare Vitality Running World Cup.

Alergătorii de la noi au dus România până în sferturile de finală ale competiției virtuale Vitality Running World Cup. Pe 21 martie sunt programate sferturile de finală, pe 28 martie semifinala, iar pe 4 aprilie marea finală, alergătorii având la dispoziție câte două zile pentru a alerga cât mai mulți kilometri și pentru a-i înregistra în aplicația oficială.

Calificările au începit pe data de 5 martie iar alergătorii români au pus țara noastră pe locul 6, după cele 7 zile avute la dispoziție. În optimile de finală, care au început pe 14 martie și au durat două zile, România a reușit să elimine Japonia, iar în sferturile de finală lupta se va da cu alergătorii din Marea Britanie.

Clasamentul pe națiuni se face în funcție de media kilometrilor alergați, iar înscrierea este gratuită pe site-ul competiției. În plus, primești și un goodie bag cu o valoare de 100 de dolari cu diverse reduceri la partenerii evenimentului.

Cupa Mondială de alergare virtuală a atras până acum peste 380.000 de participanți din 173 de țări. Indiferent dacă ești sportiv profesionist sau alergător amator, poți să aduci și tu puncte pentru România în Running World Cup 2020. Pentru asta trebuie să intri pe site-ul oficial, să descarci aplicația și să o sincronizezi cu telefonul, ceasul sau alt gadget folosit la alergare.

Pentru ca alergarea ta să se ia în considerare, trebuie să alergi un minimum de 3 kilometri în 30 de minute. Evident, fiecare kilometru poate să facă diferențe și poate ajuta România să ajungă în faza următoare a competiției. Chiar dacă totul a început pe 5 martie, alergătorii se mai pot înscrie și acum pentru a-și ajuta țara pe care o reprezintă.

Ținând cont de situația actuală cauzată de pandemia de COVID-19 îți recomandăm să nu ieși la alergare în locuri aglomerate, în grupuri și să te protejezi cât mai mult posibil în această perioadă. De aemenea, poți alerga fără probleme și în casă, pe bandă, acum existând posibilitatea să înregistrezi și aceste alergări.

Sfertul de finală între alergătorii din România și cei din Marea Britanie va începe pe 21 martie.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.