To Be A Runner de Martin Dugald

Rafturile bibliotecilor fac acum loc pentru un alt tip de filosofie a vieții, ca maraton – călătorie susţinută activ cu fiecare pas dar și maratonul ca viață și îmbogățire a sinelui cu fiecare alergare.

Oricare ar fi ordinea măruntă a cuvintelor, alergătorii sau cei care cochetează cu această pasiune descoperă înțelesuri noi cu fiecare antrenament, iar o parte dintre aceștia au strâns esențialul filosofiei lor de viață în cărți pline de înțelepciune și sfaturi ‘to go’ pentru ca aventurile pe care le pregătești să fie scutite de surprize.

To Be A Runner: How Racing up Mountains, Running with the Bulls, or Just Taking on a 5-K Makes You a Better Person (and the World a Better Place) este una dintre cărțile care se dezvăluie complet din cuvintele inscripționate pe copertă.

Martin Dugald, alergătorul, autor pasionat de motivația puternică din spatele unor figuri celebre din istorie, reușește să livreze un text coerent și ușor de parcurs care încurajează călătoriile exterioare, dar mai ales cu ocheanul întors, pentru găsirea energiei și antrenarea anduranței.

Un veteran al competițiilor de specialitate dar și un autor obișnuit cu detaliile subtile ale scrisului ca profesie, acesta te introduce în lumea pe care a reușit să o construiască în jurul său și a echipei sale și îți explică în cuvinte simple modul în care alergarea îi presară viața cu momente de epifanie.

Fiecare pas, alert sau în tihnă, conduce alergătorii spre descoperire și îi transformă în adevărații exploratori ai lumii moderne, iar maratonul cu sau fără linie de finish și kilometrii adaugați în istoric este cea mai interesantă experiența de bifat din bucket list.

Cartea To Be A Runner este disponibilă̆ în România (în limbă engleză) prin www.books-express.ro la preţ̦ul de 131,63 lei.

Vrei să nu ratezi nici un număr RUNNING MAG / FITNESS MAG în 2020? Abonează-te!

 Abonează-te la RUNNING MAG / FITNESS MAG Print Edition 

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

one × 5 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.