Biblia slabitului

Recomandarea de carte de astăzi nu este tocmai o noutate editorială, ci mai degrabă un manual clasic pentru slăbit.

Desigur, numărul dietelor contemporane a atins deja un nivel stratosferic, fiecare nutriționist fiind în măsură să promoveze astăzi un mod mai mult sau mai puțin personalizat de a scăpa de kilogramele neplăcute.

Ce face însă specială cartea Biblia slăbitului este cel mai important ingredient: autorul.

Mackie Shilstone nu este vreun tânăr entuziast pornit pe calea afirmării, ci un faimos nutriționist și antrenor de fitness care a avut (și încă are) grijă ca atleți de renume mondial să-și atingă potențialul atletic maxim. Serena Williams a beneficiat de serviciile lui Shilstone timp de șapte ani, iar lista de nume celebre poate continua: Peyton Manning (NFL), Bernard Hopkins (box), Roy Jones Jr. (box) etc.

Paginile cărții The Fat-Burning Bible conțin o abordare completă, în care exercițiile fizice sunt combinate cu sfaturile despre dietă și recomandări de suplimente specifice. Capitolele legate de nutriție vin însoțite de 74 de rețete, iar paginile de exerciții sunt ilustrate pentru o mai bună înțelegere a lor.

Din volum lipsesc cu desăvârșire capitolele tabloide despre viața Serenei, însă abundă informațiile științifice despre corpul uman și modul în care poate fi readus pe linia de performanță. La urma urmei, asta ar trebui să fie prioritatea fiecăruia, nu?

The Fat-Burning Bible este disponibilă în limba engleză pe Books Express, la prețul de 86 de lei.

Vrei să nu ratezi nici un număr RUNNING MAG / FITNESS MAG în 2020? Abonează-te!

 Abonează-te la RUNNING MAG / FITNESS MAG Print Edition 

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

13 − two =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.