adidas noul PureBOOST X

adidas PureBOOST X în varianta de culoare lansată recent, Ray Red, este disponibil acum în magazinele adidas din România la prețul de 546 lei.

PureBOOST X este un pantof unic de alergare creat exclusiv pentru femei, de către femei. Având la baza ani de testare și de cercetare cu femei din întreaga lume, adidas a creat un pantof de alergare cu o formă fluidă, construit pentru a satisface stilul de viaţă activ și energic al acestora.

În timp ce majoritatea modelelor de pantofi pentru alergare sunt adaptări ale modelelor de pantofi bărbăteşti, PureBOOST X a fost proiectat ţinând cont doar de femeile sportive, având drept rezultat un pantof de alergare pentru femei care combină înalta performanţă şi ultimele tendinţe în modă.

Curbura mediană flexibilă PureBOOST X şi sistemul reglabil de închidere a şireturilor cuprind forma piciorului atletei pentru a oferi suţinere, aspect şi confort.

Plasa adaptabilă de pe porțiunea superioară a pantofului susţine şi protejează piciorul lăsând în același timp pielea să respire, pentru confort în timpul curselor.

PureBOOST X are, de asemenea, talpa BOOST care este alcătuită din mii de capsule concepute pentru a elibera energie la fiecare pas. Talpa exterioară Stretch Web se adaptează pașilor și permite flexarea piciorului și mențierea mișcărilor naturale în timpul antrenamentului.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește și articole din categoria POVEȘTI:
ULTRA 6633: Tibi Ușeriu, Andrei Roșu și Vlad Tănase au făcut nopți albe ca să treacă primii linia de sosire
Alexandru Corneschi a câștigat aur la semimaratonul de la Viena
Barkley Marathon: omor din culpă sau sinucidere?
Stop watching, start running!
O zi de antrenament cu Diana Munteanu și Paul Dicu
Paavo Nurmi, finlandezul zburător

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen − 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.