PUMA IGNITE Dual

Noii pantofi de alergare IGNITE Dual de la PUMA au fost proiectaţi pentru a oferi flexibilitate şi amortizare maximă celor care aleargă distanţe medii sau lungi.

Talpa conţine spuma specială IGNITE, care oferă atleţilor un recul de energie în timpul alergării, la fiecare pas făcut.

Suplimentar, caneluri inteligent poziţionate în structura pantofului se comprimă la impactul cu solul, oferind amortizare dar şi un plus de energie în momentul decomprimării.

Căptuşeala oferă confort şi stabilitate, colaborând cu partea exterioară a tălpii, care imită şi se adaptează modului personal în care fiecare sportiv păşeşte.

O ranforsare suplimentară de ghidare ce porneşte din zona călcâiului asigura un transfer lin al greutăţii din spate spre fața pantofului.

Totodată, pentru extra rezistență, în călcâi a fost introdus şi un material compozit carbon-cauciuc!

Modelul IGNITE Dual este disponibil în două versiuni distincte: IGNITE Dual Disc şi IGNITE Dual evoKnit, ambele păstrând identitatea liniei, dar variind în detalii.

În cazul lui IGNITE Dual Disc, alergătorii se pot bucura de sistemul inovativ fără fundă la şiret, aceasta fiind înlocuită de sistemul de strângere cu disc rapid şi eficient.

De altfel, întrega linie de echipament Puma IGNITE este caracterizată prin dualitatea tehnică și coloristică, aplicată materialelor cu tehnologie dryCELL care extrage umezeala de pe corp în timpul antrenamentelor.

Suplimentar, în zonele critice din punct de vedere al încălzirii, au fost adăugate inserţii permeabile tratate cu tehnologia Cleansport NXT pentru un control organic al mirosurilor neplăcute.

Nouă gama IGNITE este disponibilă în întrega reţea globală PUMA începând din această vară.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește și articole din categoria POVEȘTI:
ULTRA 6633: Tibi Ușeriu, Andrei Roșu și Vlad Tănase au făcut nopți albe ca să treacă primii linia de sosire
Alexandru Corneschi a câștigat aur la semimaratonul de la Viena
Barkley Marathon: omor din culpă sau sinucidere?
Stop watching, start running!
O zi de antrenament cu Diana Munteanu și Paul Dicu
Paavo Nurmi, finlandezul zburător

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

2 + fourteen =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.