PUMA BioEvolution

PUMA BioEvolution pare a fi viitorul în ceea ce privește pantofii pentru sport. Dacă nu te deranjează să ieși la alergare cu noii tăi prieteni: microorganismele descoperite de PUMA.

PUMA a prezentat un pantof sport, aflat în fază experimentală, ca parte a proiectului BioEvolution. Noul pantof folosește materiale active biologic pentru a se putea adapta perfect pe forma piciorului celui care-l poartă. Aceasta este prima colaborare din PUMA și Institutul de Cercetare Fraunhofer.

PUMA BioEvolution

Acest pantof are un strat biologic activ în partea superioară, care acționează ca o rețea densă de nanosenzori și identifică zonele piciorului care produc căldură și transpirație. În funcție de acest lucru, se crează o formă de ventilare care se potrivește perfect cu piciorul celui care poartă acest pantof revoluționar.

PUMA BioEvolution

În plus, pantoful reușește să se adapteze permanent la corpul tău pe măsură ce-l folosești. Asta dacă nu te deranjează să știi că ai niște microorganisem care trăiesc și fac sport împreună cu tine. 😉

PUMA BioEvolution

Pentru moment, tehnologia PUMA BioEvolution este în fază experimentală și încă nu se comercializează pe niciunul dintre modelele mărcii.

PUMA a demarat acest proiect de cercetare împreună cu MIT Design Lab din iunie 2017 și este pentru prima oară când a prezentat informații oficiale.

Citește și: Cadența în alergare

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

five − 4 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.