Proteină WHEY20

Sunt mulți sportivi mai leneși care nu au timp sau pur și simplu chef să își prepare o proteină pentru antrenamente. Ia lapte, sau apă, ia proteina, amestecă, măsoară….

Ei bine, grijile acestora sunt pe care să se termine pentru că SiS – Science in Sport a lansat o “gustare” minunată gata de înghițit imediat după antrenament. Nu mai este nevoie de apă, shaker sau alte instrumente din bucătărie.

WHEY20 este o proteină pe bază de lapte cu conținut scăzut de carbohidrați și grăsime, servită sub forma unei gustări și poate fi ingerată imediat după antrenament. Conține 20 de grame de proteină lactică, cu doar 1.8 grame de carbohidrați, 0.1 grame de grășime și un total de 88 de calorii și nu este nevoie să o ții la frigider.

CITEȘTE ȘI: 3 sucuri energizante pentru alergare

Există teorii conform cărora proteina este recomandată doar celor care trag de fiare, care vor să câștige masă musculară. Ei bine, în principiu este adevărat dar la fel de adevărat este că o astfel de proteină este indicată și la maxim 30 de minute după o alergare deoarece ea nu doar ajută la cresterea musculară. Dacă include o cantitate importantă de BCAA (amino-acizi), cum este și cazul lui WHEY20 de la SiS, ea te va ajuta la refacerea mai rapidă dar și întreținerea corespunzătoare a musculaturii.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește și articole din categoria ȘTIRI:
Vrei să iei lecții de alergare de la un campion olimpic? Kuaiwear îți transformă visul în realitate
Un nou pantof de alergare de la elvețieni: On Cloudflyer 2016
Trendul anului: Intel dezvoltă Smart Athletics
Căști pentru alergare de la adidas și Monster
Under Armour și HTC lansează UA HealthBox

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eight − three =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.