Baneasa Trail Run

Pe 10 decembrie se alearga la cea de-a 10 a editie Baneasa Trail Run, powered by Baneasa Shopping City, sponsorizat de Intersport Romania si City Grill.

Baneasa Trail Run a avut prima editie in 2012. Comunitatea din jurul evenimentului a crescut de la an la an, iar din 2016 s-a creat seria Baneasa Trail Run, cu 3 editii/an.

Astfel, alergatorii au oportunitatea de a experimenta alergarea prin padure in anotimpuri diferite, pastrand in acelasi timp conceptul Baneasa Trail Run: frumusetea traseului, atmosfera si calitatea organizarii.

Cea de-a 10 a editie aduce la start cel mai mare numar de participanti de pana acum. 1400 de persoane vor lua startul pe 10 decembrie.

Kitul de concurs este compus din: polar de la Intersport, voucher 20% Intersport, produs Powerbar, day pass World Class, numar de concurs personalizat, medalie de finisher. Dupa cursa, fiecare participant poate socializa la o portie de sarmale cu mamaliguta sau paste cu sos rosu (la alegere), o salata Eisberg si o bere fara alcool de la Ciuc.

Ultimele locuri disponibile sunt aici: https://goo.gl/5jV3h1

In 2018, Baneasa Trail Run revine cu alte trei editii de poveste:
Baneasa Trail Run – Spring Edition – 15 aprilie
Baneasa Trail Run – Autumn Edition – 23 septembrie
Baneasa Trail Run – Winter Edition – 9 decembrie

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagram și Google +

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 − four =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.