Nike Lunarepic Low Flyknit2 - Alex Filip

Alex Filip trece frecvent de la pantofii de zi cu zi la pantofii de alergare, de ciclism sau de raliu. Și, pentru fiecare disciplină sportivă, a căutat întotdeauna cea mai eficientă soluție. Iată și prima lui impresie după mai multe ture de alergare cu Nike LunarEpic Low Flyknit2.

De când alerg, am purtat diferite mărci de pantofi și obișnuiesc să-i schimb după maximum 700 de kilometri alergați. La început, nu am acordat o prea mare atenție pantofilor de alergare și sigur nu mă uit la felul în care arată.

Pentru mine, pantofii de alergare trebuie să fie ușori și comozi. Când am văzut în cutie perechea de Nike LunarEpic Low Flyknit2, nu am fost prea încrezător că o să ne înțelegem foarte bine. La prima ieșire, mi s-au părut nesiguri, parcă gleznele nu aveau niciun fel de susținere, însă pe măsură ce am parcurs kilometri, am început să mă obișnuiesc și acum parcă nu-mi mai vine să revin la cei clasici.

Alex Filip - Nike Lunarepic Low Flyknit2

Cred că am alergat deja peste 400 de kilometri cu ei, inclusiv în competiție la cursa Timișoara 21K, și trebuie să recunosc că m-am înșelat la prima impresie. Este un pantof cu care sigur poți să-ți îmbunătățești performanțele. Sunt atât de moi și de ușori încât parcă plutești.

Eu am probleme destul de mari cu ventilația, dar cei de la Nike s-au gândit și la acest lucru. Într-o oarecare măsură, aș putea compara senzația cu cea a unei șosete fine. Șiretul strânge întreaga labă a piciorului, adică de jur-împrejur, nu doar partea superioară, iar clasica limbă lipsește. Mi-a plăcut mult și talpa Lunarlon, iar pentru următorii 300 de kilometri pe asfalt nici nu voi mai încerca altceva.

Nu-i recomand însă pe teren denivelat, cum ar fi o stradă pietruită sau o potecă de pădure, pentru că am în continuare o senzație ciudată cu ei.

Preț­ul recomandat este de 749,99 lei

Nike LunarEpic Low Flyknit2 asigură o alergare lină și este atât de confortabil încât pare că alergi relaxat, fără efort, indiferent de nivelul de pregătire. Îi recomand mai ales pentru turele lungi, în care ventilația, confortul și greutatea pantofului fac diferența dintre a continua și a te opri.

Nike Lunarepic Low Flyknit2

Vin într-o gamă de culori destul de ofertantă, așa că sigur o să-i poți asorta ușor cu restul echipamentului. Îți recomand să-i folosești cu șosete speciale de alergare, pentru a te bucura din plin de calitățile acestui model.

Modelul este disponibil în magazinele Nike, iar prețul recomandat este de 749,99 lei.

Nike Lunarepic Low Flyknit2 - Alex Filip - Prima impresie

Citește și: Cele mai cool locuri de alergare din Billund – Danemarca

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × three =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.