XTERRA

XTERRA, cel mai important circuit internațional de Cross Triathlon, ajunge în România, la Târgu Mureș, iar trofeele primei ediții merg în Franța, la masculin, și Ungaria, la feminin.

Pe prima treaptă a podiumului Pro Masculin urcă Arthur Serrierres, din Franța, urmat de conaționalul său, Francois Carloni. Bronzul merge la antipozi, în Australia, la Benjamin Allen.

La categoria Pro Feminin, trofeul merge în Ungaria, la Brigitta Poor, campioană europeană la Cross Triathlon în 2017. Locul doi este ocupat de Morgane Riou, din Franța, iar podiumul este completat de Daria Rogozina, din Rusia.

Dintre sportivii români, cel mai bine clasat, la masculin,este multiplul campion național Ciprian Bălănescu, poziția 10 general, care își asigură, astfel, și titlul de Campion Național la Cross Triathlon. La feminin, cea mai bună clasare a unei sportive din România este locul șapte, ocupat de Koter Adel.

XTERRA România presented by Accenture este un festival sportiv, derulat pe durata a trei zile, ce include: XTERRA Trail Race – 25 km, Kids Race – 2 km, Fair Play Run Race – 3 km, DRACULA Night Swim – 1,5 km, XTERRA Romania Age Group & Pro – Men & Women, DRACULA Night Run – 6,5 km, XTERRA Romania Sprint Distance Junior & Elite – Men & Women.

Circuitul XTERRA are 40 de etape pe toate continentele lumii, începe în ianuarie in Africa de Sud, trece, printre altele, prin Noua Zeelandă, Filipine, Argentina, Costa Rica, Tahiti, Brazilia, Suedia, ajunge în 3-5 august la Târgu Mureș, de unde va continua catre Finala Campionatului Mondial Xterra din Maui, Hawaii, trecând și prin Spania, Italia, Statele Unite și China.

Citește și: Ciprian Bălănescu și Koter Adel sunt campioni naționali la Cross Triathlon

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.