Polar-M600-Sport-Smartwatch

Marca Polar, lideră în senzorii de monitorizare a ritmului cardiac, a anunţat lansarea unui ceas inteligent care să mulţumească toate cererile sportivilor: Polar M600.

Funcţionând pe platforma Android Wear, M600 cumulează cele mai noi tehnologii pentru susţinerea inteligentă a nevoilor atleţilor amatori sau profesionişti.

Un prim exemplu ar fi funcţia de măsurare a pulsului prin intermediul curelei ceasului şi a unui grup de 6 LED-uri poziţionate chiar pe capacul posterior!

Polar M600

CITEȘTE ȘI: Carmen Brumă: „Pregătirea pentru primul maraton a durat 11 luni”

Alte funcţii care merită menţionate din lista lungă de dotări: GPS integrat, monitorizare activitate 24/7, ecran color configurabil de 1,3 inci, autonomie de 48 de ore, compatibilitate cu peste 4.000 de aplicaţii din Google Play, memorie internă de 4 Gb şi posibilitatea de a schimba curelele.

Normal că rezistă la apă, că citeşte şi trimite mesaje şi că îl poţi folosi pentru răsfoirea paginilor preferate din social media. Că doar suntem în 2016…

Însă pe lângă toate acestea, Polar M600 vine la pachet şi cu un “Running Program” în care utilizatorii îşi aleg distanța cursei pentru care vor să transpire şi ceasul va livra un program temeinic de antrenament care să producă rezultatele aşteptate.

Aplicaţia este adaptabilă şi ţine cont de rezultatele alergătorului, reglând în funcţie de acestea planul viitor de antrenament.

CITEȘTE ȘI: Alergarea în raliuri: Ca să pilotezi mai bine, trebuie să alergi mai mult

Vor intra antrenorii de atletism în şomaj tehnic? Nu pare plauzibil, însă cu siguranţă M600 este un instrument util şi bun de ţinut aproape.

Preţurile anunţate sunt de 329,90 USD pentru varianta Charcoal Black şi 349,90 USD pentru Powder White. Asta înseamnă oare că revine albul la modă? O să vedem…

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește și articole din categoria SĂNATATE:
Aleargă vara în siguranță cu produsele A-DERMA PROTECT
Prioritatea ta numărul 1 înaintea primilor kilometri de alergare: o vizită la medic
Frumusețea, între mișcare și bisturiu
Testarea modului de mișcare reduce cu 3,5% riscul accidentărilor în sport
Cinci sfaturi pentru o cină și un somn corecte
De ce e bine să alergăm?
Renunță la canapea timp de 30 de minute zilnic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 20 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.