Fuga pe uliță, cea mai amuzantă cursă de alergare din acest an, a scos la joacă peste 700 de participanți, concurenți și susținători, care s-au bucurat de o zi de toamnă deosebit de frumoasă sâmbătă, 19 noiembrie, în parcul Herăstrău din Capitală.

Echipa MPG a oferit tuturor alergătorilor, dar și susținătorilor lor un eveniment inedit și distractiv la finalul sezonului de alergare RUNFEST, în care aceștia au avut ocazia să se bucure de mișcare, de jocurile copilăriei și de o atmosferă deosebită în zona de Start/Finish, împletită și cu tradiții și gusturi românești.

Toți cei care au luat startul în cursa RUNFEST: Fuga pe uliță, susținut de Mega Image prin bradul Gusturi românești, au parcurs un traseu unic de 5 kilometri pe aleile parcului Herăstrău, iar pe drum au trecut prin mai multe provocări.

Și-au arătat agilitatea la Săriturile sprintene peste baloții de paie, au țopăit într-un picior La Șotron și s-au luptat cu uriașii la Țară, țară vrem ostași. Odată joaca încheiată, fiecare alergător a trecut victorios linia de sosire și a primit medalia de Finisher.

În curând va fi lansat și calendarul de alergare RUNFEST 2017, iar toate informațiile le veți găsi în continuare publicate pe platforma RUNFEST – www.runfest.ro și anunțate pe Facebook.

Foto: Janos Cherestes

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește și articole din categoria SFATURI:
Cum poți să eviți o fractură de stres a osului navicular
5 sfaturi de urmat pentru a-ți îmbunătăți cel mai bun timp
Mimi Kirk: „Regimul vegan este potrivit și pentru alergători”
Toamna este anotimpul perfect pentru alergare
7 lucruri de care să ții cont când îți cumperi online echipament de alergare
Care este cel mai bun stil de alergare?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 + twelve =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.