Ediția 2017 Rock ‘n’ Roll Marathon din Las Vegas s-a dovedit deosebit de populară, peste 40.000 de alergători din mai bine de 70 de țări ajungând în Capitala Jocurilor de Noroc pentru a participa în evenimentul sponsorizat de Geico.

Numele de Rock ‘n’ Roll Marathon nu este întâmplător, mai multe formații cântând muzică live de-a lungul traseului maratonului pe Las Vegas Boulevard. Headliner-ii evenimentului din 11-12 noiembrie au fost „Goo Goo Dolls”.

Francezul Gilles Rubio s-a impus cu un timp de două ore, 38 de minute și 4 secunde, iar la feminin, prima a fost Marisa Hird din Statele Unite care a terminat întrecerea după două ore, 55 de minute și 19 secunde. Evenimentul a făcut parte din seria de maratoane Rock ‘n’ Roll, sub același banner alergându-se și la Madrid, Liverpool, Montreal sau Lisabona – pe lângă multe alte metropole americane.

Evenimentul a avut și o latură caritabilă, competitorii și publicul venit fiind încurajați să achiziționeze tricouri pe care scria „Vegas Strong”, banii strânși mergând către victimele atacului din Las Vegas din această toamnă. În plus, o parte din banii strânși au fost redirecționați și către alte cauze nobile precum este lupta împotriva cancerului la pancreas.

Dacă, cumva, te-ar interesa un periplu până în Nevada la anul cu ocazia ediției următoare a acestui maraton și semimaraton, poți găsi mai multe informații aici.

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagram și Google +

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen − 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.