The Color Run Dream Tour

Pregătește-ți pantofii de alergare, leagă-ți șireturile și haide la The Color Run. O cursă de cinci kilometri poate să-ți aducă mai multă bună-dispoziție decât te-ai fi gândit.

Cu aceste gânduri s-au aliniat la start cei peste 20.000 de participanți, doar anul acesta, la The Color Run Dream Tour susținut de Orange. Cea mai fericită cursă de alergare a ajuns în 2017 în 5 orașe: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Mamaia și a colorat participanți de toate vârstele. Peste tot vedeai doar oameni bucuroși, care trăiau experiența magică The Color Run. Unii dintre ei nu alergaseră niciodată 5 kilometri, însă au acceptat provocarea colorată.

Conceptul din spatele Dream Tour le-a oferit șansa alergătorilor să acorde mai multă atenție visurilor și dorințelor personale. Evenimentul a pregătit mai multă muzică ca niciodată, tone de pudră colorată și, în premieră, valuri de spumă. În final, cursa s-a dovedit a fi distracția copiilor, a tinerilor, dar și a părinților.

Pe lângă stațiile de culoare, galbenă, roșie, portocolie și albastră, amplasate din kilometru în kilometru, alergătorii s-au bucurat în 2017 de o poartă cu spumă, aceasta fiind punctul de atracție, de la finalul cursei.

Ultimul eveniment din Dream Tour a fost organizat alături de Orange la malul mării, în Mamaia, și a adunat peste 3.500 de alergători dornici să se coloreze și să trăiască un moment memorabil. Grupurile venite în vacanță, la relaxare, au vrut să includă și mișcarea pe lista lucrurilor făcute în concediul din vara aceasta. Printre ei, britanici și americani, care s-au distrat, dincolo de așteptări.

Cu o încălzire făcută alături de antrenorii de fitness, participanți au dansat și au cântat înainte de alergarea de pe faleză. După cei cinci kilometri parcurși, s-au întors în Parcarea Rex, iar acolo 3.500 de persoane au format cel mai mare nor de pudră de la malul mării, aruncând în sincron pudră colorată spre cer. Astfel s-a încheiat The Color Run Dream Tour, cu cel mai vesel eveniment organizat până acum la malul mării, din 2014 și până în prezent.

The Color Run Dream Tour sustinut de Orange

Următoarele cursele de alergare colorate vor fi pe 26 august, în Cluj-Napoca, și 9 septembrie, București, la The Color Run Night, concept care îi poartă pe participanți, de-a lungul a cinci kilometri, prin pudră colorată și spumă, dar la lăsarea întunericului.

Astfel, când soarele apune, culorile se pun în mișcare, iar lanternele UV ghidează pașii alergătorilor, fără a ține cont de secundele și minutele care trec.

Așa că, alături de Orange, cea mai colorată alergare vă provoacă încă o dată la distracție fără limite, doar cu două reguli:

  1. Începi cursa în haine negre;
  2. Finish-ul te găsește colorat și… FLUORESCENT!

În Cluj-Napoca evenimentul colorat de noapte o să aibă loc în centrul orașului, în Piața Unirii, iar Bulevardul Unirii, din București, va fi spațiul în care participanții or să treacă prin stațiile de culoare la începutul toamnei.

Înscrierile se fac pe www.thecolorrun.ro, unde sunt așteptați participanți de toate vârstele. Pot participa de la copiii sub 14 ani, dacă sunt însoțiți de un adult, până la persoanele de peste 50 de ani, cu o stare de sănătate bună.

Kiturile de participare includ, pe lângă tricoul negru de alergare, o lanternă frontală UV, tatuaj fluorescent, un plic de pudră fluorescentă, dar și un număr de concurs. La acestea se adaugă șireturi cu led sau vopsea UV, în funcție de pachetul pentru care alergătorii optează.

Pe lângă bucurie și un stil de viață sănătos, The Color Run și Orange promovează originalitatea. Prin participarea ta la eveniment, faci o bucurie și altora, deoarece evenimentul sprijină cauzele sociale, distribuind o parte din taxele de participare către cei care au nevoie.

The Color Run Dream Tour sustinut de Orange

Până acum au fost organizate trei ediții The Color Run Night, în care 15.000 de participanți s-au lăsat în vraja nopții, a distracției și a culorilor fluorescente. Pe lângă aceștia, peste 70.000 de participanți au alergat la evenimentele de zi The Color Run. Și le-a plăcut!

Acceptă provocarea Orange și pregătește-te să colorezi noaptea pe 26 august și pe 9 septembrie într-o experiență cu adevărat memorabilă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen + 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.