Abbas Sheikh

Când este pus să povestească însă despre alergare, Abbas Sheikh devine un alt om. Ochii i se luminează și este clar că alergarea a devenit un stil de viață pentru el.

Timp de 12 ore pe zi, Abbas Sheikh, 31 de ani, stă pe jos și șlefuiește bijuterii din aur în condiții de muncă inumane.

Presa din India a scris deseori despre el și Abbas Sheikh a devenit cunoscut în întreaga lume. În 2013 a câștigat cursa de 75 km Bangalore Ultra cu timpul de 7 ore și 23 de minute, o performanță remarcabilă pentru un alergător amator.

Provenind dintr-o familie foarte sărăca, Abbas Sheikh a fost nevoit să lucreze de la 14 ani, iar din 2009 a început să alerge. După program. Un program care se termina de cele mai multe ori după miezul nopții.

Apoi a descoperit cum este să alergi dimineața. A descoperit cum este să te bucuri de viață. A descoperit că mai există și altceva în afară de muncă.

Lasă tot ce faci și rupe-ți 7 minute pentru a vedea povestea lui Abbas Sheikh. Suntem siguri că după ce vezi acest filmuleț, primul lucru pe care-l vei face este să-ți pregătești echipamentul pentru alergarea de mâine dimineață.

Vrei să nu ratezi nici un număr RUNNING MAG / FITNESS MAG în 2020? Abonează-te!

 Abonează-te la RUNNING MAG / FITNESS MAG Print Edition 

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

13 + four =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.