Dacă vrei un smartwatch confortabil și ușor, ce îmbină funcționalitatea cu un design elegant și durabil, poți găsi acum în oferta de wearable a Orange România noul model Pebble Time Round.

Pebble este unul dintre cei mai vechi jucători în domeniul ceasurilor inteligente, cu vânzări de peste 1 milion de produse în mai puțin de 3 ani. Pebble funcționează atât cu sistemul de operare iOS 8 cât și cu Android 4.0, sau versiunile lor superioare.

CITEȘTE ȘI: Cum am slăbit 24 de kilograme alergând! Și nu numai!

Cu o grosime de doar 7,5 mm și numai 28 g, Pebble Time Round este cel mai subțire și mai ușor smartwatch. Pebble Time Round are o baterie cu autonomie de până la două zile și încărcare foarte rapidă: în doar 15 minute are energie pentru încă o zi întreagă.

Pebble Time Round dispune de aplicații și fețe personalizate și de posibilitatea de a alege din patru variante de limbă: engleză, spaniolă, franceză sau germană.

Prin funcția Pebble Heart, Pebble monitorizează automat activitatea zilnică și calitatea somnului, oferă statusul zilnic pe afișaj și dispune de grafice săptămânale de evoluție.

Smartwatch-ul controlează muzica de la o “încheietură” distanță, are inclus un sistem discret de vibrații pentru alarme și notificări și afișează pe ecran, printr-un semnal luminos, evenimentele viitoare și trecute, mesajele text, notificările și apelurile primite.

CITEȘTE ȘI: Eroul nostru: Alessandro Zanardi

Pebble Time Round este disponibil în trei culori, alb, negru și rosu și poate fi achiziționat la 229 euro (TVA inclus) din magazinele Orange sau din magazinul online.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește alte articole din categoria GADGET:
Nou de la Garmin: fēnix 3 Sapphire HR
Vrei să iei lecții de alergare de la un campion olimpic? Kuaiwear îți transformă visul în realitate
Trendul anului: Intel dezvoltă Smart Athletics
Căști pentru alergare de la adidas și Monster
Under Armour și HTC lansează UA HealthBox
Tehnologie din viitor: Precision-SSS îți va schimba viața sportivă complet

Chic & fit în același timp? Da, cu Polar Loop Crystal!
Back to the future cu Skulpt Chisel
Sport Pace, cel mai accesibil model de căști sport Jabra

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 + eight =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.