Wings For Life World Run 2021

Descarcă aplicația Wings For Life World Run, înscrie-te în cursa Wings For Life World Run 2021 din 9 mai și sprijină găsirea unui remediu pentru leziunile măduvei spinării.

În acest an Wings For Life World Run, evenimentul global de caritate care strânge fonduri pentru cercetarea și găsirea unui remediu împotriva leziunilor măduvei spinării, se va desfășura pe 9 mai, iar partea cea mai tare este că participarea ta înseamnă un sprijin important pentru cei care nu pot să alerge.

Wings for Life World Run România

Wings For Life World Run 2021 începe la ora 14 ora României

Wings For Life World Run 2021 este o cursă globală de alergare, care începe la aceeași oră în întreaga lume (ora 14:00 ora României) și tu vei putea participa de oriunde.

Pentru asta trebuie nu trebuie decât să descarci aplicația Wings For Life World Run (iOS și Android), să îți faci cont și să donezi 8 euro, iar pe 9 mai să fii pregăit să alergi alături de zeci de mii de oameni din întreaga lume pentru cei care nu pot. 

Wings For Life World Run a ajuns la a opta ediție, primul start fiind în 2014, iar până acum  700.000 de alergători din peste 195 de țări s-au înregistrat și au alergat peste 7 milioane de kilometri, strângând aproape 30 de milioane de euro pentru cercetarea și găsirea unui remediu împotriva leziunilor măduvei spinării.

Articolele de pe RUNNING MAG se citesc cel mai bine la cafea. Descoperă pe COFFEElicious.ro peste 100 de sortimente de capsule cu cafea, compatibile cu sistemele Nespresso, Dolce Gusto și Caffissimo, dar și cafea de specialitate de la 9 prăjitorii din România.

În România această inițiativă este susținută de sportivi precum George Baltă, Cristina Neagu, Denisa Dragomir, Vlad Dascălu, Toma Coconea și Constantin Popovici, iar tu vei putea să faci parte din echipele lor.

Wings for Life World Run - București

100% din încasările generate sunt donate cercetării în domeniul vindecării leziunilor coloanei vertebrale

Și la ediția din acest 100% din taxa de participare sau banii strânși din donații vor ajunge ajunge să finanțeze cercetarea sau studiile clinice, Wings for Life fiind o fundație care luptă pentru găsirea cât mai curând a unor soluții medicale de vindecare a celor care au suferit leziuni la nivelul măduvei spinării și au rămas imobilizați în scaun cu rotile. Cum? Strângând bani și acordându-i unor instituții reputate pentru cercetare și studii clinice.

O cursă de alergare cu un format unic

Wings For Life World Run are un format unic și nu tu va trebui să alergi spre linia de sosire, ci linia de finiș (virtuală) te prinde pe tine din urmă (pe traseul GPS înregistrat de aplicație).

Așa că poți alege orice distanță vrei să duci la bun sfârșit, fie că alergi, ești într-un scaun cu rotile, faci jogging, sau mergi la pas. În aplicația Wings for Life World Run ai la dispoziție un calculator care îți arată ce ritm trebuie să menții pentru a-ți atinge obiectivul propus.

Astfel, la o jumătate de oră de la start, o linie virtuală de finiș pleacă în urmărirea ta și depinde doar de tine unde vei fi prins din urmă. Când te depășește, ai încheiat cursa, iar ultimul alergător care e prins din urmă de mașina virtuală de finiș e câștigătorul global al cursei.

Ca idee, în 2020 câștigătoarea la feminin a fott Nina Zarina, din Rusia, care a alergat 54,23 de kilometri, iar la masculin alergătorul britanic Michael Taylor a reușit să alerge 69,92km în 4 ore și 12 minute până când a fost prins din urmă de “Catcher Car”.

Să faci parte dintr-o cauză care unește atâta lume îți dă cea mai bună energie așa că ne vedem cu toții la start pe 9 mai pentru a alerga pentru cei care nu pot la Wings For Life Word Run 2021.

Wings for Life World Run

Foto: Red Bull Content Pool

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeInstagram și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.