OMV Petrom SEMIMARATONUL Bucureti

În 14-15 mai se va desfășura cea de a cincea ediție a evenimentului OMV Petrom Semimaratonul București, eveniment marca Bucharest Running Club, organizatorul celor mai mari evenimente de alergare stradală din România, la care participă anual peste 25.000 de alergători din peste 50 de țări.

Sâmbătă 14 mai, la Cursele Copiilor McDonald’s, vor alerga copii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani, care vor lua startul grupați pe categorii de vârstă și gen, din douazeci in douazeci de minute, incepand cu ora 10,30.

Duminică 15 mai, în funcție de gradul de antrenament, alergătorii pot opta pentru – Semimaraton 21 km, 10 km Individual Volkswagen, Ștafeta Vodafone (echipe de 3 persoane de acelasi gen sau mixte, fiecare alergand 8km, 8km sau 5km), sau un tur al a Casei Poporului si al Parcului Izvor la Cursa Adolescentilor sau la Cursa Populară Mega Image (3,6 km).

CITEȘTE ȘI: A apărut numărul 2 al revistei RUNNING MAG

OMV Petrom Semimaratonul București  este mai mult decât o competiție de alergare – este o sărbătoare a capitalei la care ii invitam pe toti bucurestenii pe strazi, să îi încurajeze pe alergători, sa ii sprijine la punctele de hidratare, sa isi ia micul dejun la cafenelele de pe traseu sau pur si simplu sa ii urmareasca pe artiștii care dau reprezentații pro bono.

Înainte de fiecare start antrenorii World Class vor face un program cardio de cate 30 minute iar pe toata durata celor doua zile, vor avea loc in Piata Constitutiei clase de yoga, de stretching, de spinning.

Iată hărțile traseelor ediției din 2016:

HARTA_general_map

HARTA_kids_map

Orarul curselor:

Ore de start OPBHM 2016

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește și articole din categoria COMPETIȚȚI:
Au început înscrierile pentru URBATLON 2016!
Aleargă pentru veteranii români la veteRUN – Cupa Steaua
S-a dat startul înscrierilor la Triatlonul Herbalife Brașov
S-au deschis înscrierile pentru Trichallenge Mamaia
S-au deschis înscrierile la Gabriela Szabo RUNFEST

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twelve − ten =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.