Photoderm Cover Touch SPF 50+

Noul produs Bioderma Photoderm Cover Touch SPF 50+ cu formulă 100% minerală protejează împotriva razelor UV în timp ce textura sa fină și lejeră uniformizează și matifiază tenul.

Protecția solară este un subiect ce nu trebuie ignorat în niciun anotimp, iar vara, mai ales dacă alegem să facem sport în aer liber, trebuie să îi acordăm o atenție deosebită.

Una dintre noutățile Bioderma pentru acest sezon este Photoderm Cover Touch SPF 50+, o cremă pigmentată cu protecție solară minerală, cu putere mare de acoperire, dar care în același timp lasă pielea să respire.

Photoderm Cover Touch SPF 50+ are o formulă special concepută pentru pielea mixtă și grasă, cu imperfecțiuni, oferind până la 8 ore de control al secreției de sebum și un efect ultra-mat, antiluciu.

Filtrele, pigmenții minerali și pudrele absorbante creează o “rețea” pe suprafața pielii, oferind acoperire mare dar lăsând în același timp pielea să respire.

Culoarea sa naturală uniformizează aspectul tenului, oferindu-i o tentă plăcută, ușor bronzată. În plus, se absoarbe rapid și lasă pielea confortabilă.

Photoderm Cover Touch SPF 50+ oferă o protecție ridicată anti-roșeață UVA / UVB, împotriva efectelor nocive ale razelor UV (arsuri solare, alergii solare etc.), protejând împotriva riscurilor de deteriorare celulară și îmbătrânire prematură a pielii.

Cu o asociere de filtre UVA / UVB, Photoderm Cover Touch SPF 50+ oferă o protecție optimizată împotriva efectelor nocive ale razelor UV. Formula sa include sistemul brevetat “celular Bioprotection”, o adevărată protecție biologică internă, ce conservă și stimulează apărarea naturală a pielii.

Roșeața ce intervine și la expunerea la soare se datorează în principal dilatării și slăbirii microvaselelor la nivelul pielii. Complexul brevetat Rosactiv acționează asupra factorilor care determină modificarea micro-vaselor. Enoxolona, o moleculă derivată din lemn dulce, calmează instantaneu roșeața, iar culoarea naturală se adaptată pielii, uniformizează tenul și reduce roșeața.

Photoderm Cover Touch SPF 50+ se aplică de mai multe ori pe zi în cazul expunerii la soare. Se aplică generos și uniform pe piele, înaintea expunerii la soare (o cantitate mai mică de produs reduce nivelul de fotoprotecţie) și se reaplică în mod frecvent înainte și după înot, uscare cu prosopul sau alte activităţi sportive.

Photoderm Cover Touch SPF 50+ este non-comedogenic (nu blochează porii), rezistent la apă, căldură și transpirație.

Photoderm Cover Touch SPF 50+ este disponibil în 2 nuanțe: deschis și auriu, având un preț recomandat de 65 lei.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.